2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری (تجربه ی من)

1956 بازدید | 41 پست

سلام دوستان، من تصمیم گرفتم تجربیاتی که در طول اقدام و بارداری داشتم رو توی چند تا پست بنویسم شاید به درد کسی بخوره، یادمه خودم خیلی وقتها سوال برام ایجاد میشد و درباره خیلی مسائل ساعت ها توی نت میچرخیدم...امیدوارم مفید باشه براتون🌸

من و همسرم چهارمین سال ازدواجمون و دقیقا قبل از کرونا تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم...کلی درباره دکتر زنان سرچ کردم و خانم ندا حاجیها رو انتخاب کردم و واقعا اولین اولویتم جوون بودن دکتر بود چون این ذهنیت رو دارم که متخصص زنان سن بالا انگاری خیلی چیزها براش عادیه و شاید من رو کاملا درک کنه(نظر شخصی منه) و اینکه من جدای ترس از معاینه و این ها لمس هراسی دارم و بدتر اینکه توی محیط های درمانی فشارم به شدت بالا میره و دچار پنیک میشم.

خلاصه که رفتم دکتر و بعد از انجام آزمایش های اولیه فهمیدم همه چی خودم و همسرم نرماله، فقط طبق گذشته به خاطر تیرویید دارو مصرف میکردم. اقداممون شش ماه طول کشید و هربار امیدوار بودم پریود نشم ولی میشدم🤦‍♀️ یه بار که با تاخیر دو هفته ای پریود شدم انقدر دلم خوش بود که باردارم که نگو...خلاصه که هربار میرفتم دکتر ازش میخواستم داروی محرک بده...لتروزل ، متفورمین ، و آخرین بار حتی دکتر به اصرار من کلومیفن نوشت که دیگه خوردیم به کرونا و بیخیالش شدیم.

دیگه توی این مدت کرونا دارو ها رو کنار گذاشتم و اصلا بهش فکر نکردم و طبعا استرسش ازم دور شد...پریودامم یه مسخره بازی ای درمیاوردن و دیگه منظم نبودن تا اینکه بعد از ده ماه یعنی توی آبان ماه بود که طبق معمول پریودم تاخیر داشت ولی یه علائم متفاوتی داشتم...یه درد چند روزه ی طولانی که هر لحظه حس میکردم پریود میشم ولی خبری نبود.خلاصه صبر کردم از موعد ۳۰ روزه ی پریودای قبلیم یه هفته بگذره بعد بیبی چک گذاشتم و مثبت شد، ولی چون قبلش مثبت کاذب زیاد دیدم بازم صبر کردم یه هفته دیگه هم بگذره و تیتر بتا دادم و مثبت شد خدا رو شکر...ولی انقدر من محتاطم و همچنان نمیخواستم استرسای گذشتم تکرار بشه برای سونو گرافی عجله نکردم🤭اسطوره ی صبرم ینی🤣صبر کردم و با حساب خودم وقتی هشت هفته م شد زنگ زدم دکترم که وقت بگیرم که منشی گفت بخاطر شرایط کرونا دکتر میگه اول بدون نسخه یه سونوی شکمی تشکیل قلب بده بعد وقت بدم و بیای....منم رفتم سونو و اونجا فهمیدم کنجد قشنگم شش هفته و پنج روزشه و کمی با حساب پریود من تفاوت داره سنش ولی اینبار چون قرار بود استرس نداشته باشم به هیچی فکر نکردم فقط خبر بارداریو با خونواده قسمت کردم و ازش لذت بردم تا نوبت دکترم بشه، راستی صدای قشنگ قلبشم توی سونوی تشکیل قلب شنیدم و از ته دلم امیدوارم همه خانوما تجربش کنن خیلی لحظه ی قشنگیه💗

چندتا نکته بگم برای شما که هنوز توی اقدامی:

طبق تجربه شخصی من استرس و اضطراب و فکر و خیال بدترررررین چیزیه که میتونه بارداری رو عقب بندازه...من چون بسیار استرسی هستم سعی کردم با یوگا و مدیتیشن خودم رو آروم کنم، سعی کنین اگه ترس و فکر و خیال داره بهتون غلبه میکنه چند تا تنفس عمیق شکمی داشته باشید تا ارامش بهتون برگرده.

به جای سرچ کردن درباره انواع مشکلات و علائم بد بارداری درباره ی روند رشد قشنگ جنین بخونید یا به این فکر کنین که کدوم یک از علائم خوبش قرار نصیبتون شه که من توی این مورد شفافیت پوست و پرپشتی موها قسمتم شد😁

برای انجام سونو گرافی تشکیل قلب اصلا عجله نکنین و یادتون باشه یکم تفاوت عددی بین تاریخ شما و سونوگرافی طبیعیه.تا وقتی که پزشک با علت پزشکی براتون سونوی واژینال درخواست نکرده خودتون سر خود سراغ واژینال نرید.

ایشالا سر فرصت توی پست های بعدی درباره سه ماه اول و دوم بارداری و تجربیاتم باز براتون میگم...اگه سوالی درباره این پست دارید خوشحال میشم جواب بدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه توی این مدت کرونا دارو ها رو کنار گذاشتم و اصلا بهش فکر نکردم و طبعا استرسش ازم دور شد...پریودا ...

خدارو شكر ك مادر شدي عزيزم

منم ي بارداري پوچ پارسال داشتم الان ميخوام اقدام كنم بين دكتر ندا حاجيها و بهناز عطار شاكري موندم كدومو انتخاب كنم واقعا نميخوام دوباره اون خاطره سقط برام تكرار شه

خدا جونم شكرت برا هرچي دادي 
فعلا که از قشنگیاش تهوع و بالا آوردنه که نصیبم شده

آخی عزیزم....منم تهوع تا هفته ۱۳ اینطورا داشتم ولی کلا ریز میدیدم این مشکلاتو😅 همیشه اطرافیان چون ادم حساسیم میگفتن وای تو بارداری بشی چی میشیییی...ولی من از ته دلم مطمئن بودم که قشنگیاش برام بیشتره❤

من خیلی حالت تهوع دارم☹

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
فعلا که از قشنگیاش تهوع و بالا آوردنه که نصیبم شده

منم🥺

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
سلامت باشی عزیزم...حتما اگه لایق باشم اتفاقا امروز ندری فرنی میخوام درست کنم ویژه دعا میکنم برات🌸

ممنون گلم. برای دومی اقدامم. دقیقا همین چیزهایی که گفتی برای من شده. استرس هم ندارم. 5 شنبه برم آزمایش بدم

خدارو شكر ك مادر شدي عزيزم منم ي بارداري پوچ پارسال داشتم الان ميخوام اقدام كنم بين دكتر ندا حاجيها ...

الهی عزیزم❤❤❤ تجربه ش نمیکنی دیگه بهش فکر نکن، من از دکترم خیلی راضیم، فقط شرایط پذیرش بیمار توی مطبش یکم ویژه س، همراه راه نمیده فقط ۵ نفر داخل راه میده که با فاصله ی یکی در میون روی صندلی بشینیم همون اول راه هم دمای بدن رو چک میکنه منشی😁

برای من توی این دوران کرونا چون زایمان زیاد داشته دکتر معطلی داره ولی انقدر ازش انرژی خوب میگیرم و قربون صدقه میره که به سختیاش میارزه...مخصوصا که مسیرش برای من دوره

من خیلی حالت تهوع دارم☹

تهوع من رو میوه ی خنک خنک خیلی کم میکرد...هم میوه ی خنک هم آب میوه طبیعی خنک...یه وقتاییم توی ماست یا بستنی میوه خورد میکردم خیلی کمک میکرد بهم

و البته هیدراته کردن بدن...سعی کن آب رو جرعه جرعه ولی زیاد بخوری

ممنون گلم. برای دومی اقدامم. دقیقا همین چیزهایی که گفتی برای من شده. استرس هم ندارم. 5 شنبه برم آزما ...

ای خدااا😍😍😍 مبااااارک باشه الهی

خیلی عالیه که مامان صبور و ارومی هستی ایشالا تا آخرش بهترین شرایط باشه برات و لذت ببری