2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری (تجربه ی من)

1956 بازدید | 41 پست

سلام دوستان، من تصمیم گرفتم تجربیاتی که در طول اقدام و بارداری داشتم رو توی چند تا پست بنویسم شاید به درد کسی بخوره، یادمه خودم خیلی وقتها سوال برام ایجاد میشد و درباره خیلی مسائل ساعت ها توی نت میچرخیدم...امیدوارم مفید باشه براتون🌸

من و همسرم چهارمین سال ازدواجمون و دقیقا قبل از کرونا تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم...کلی درباره دکتر زنان سرچ کردم و خانم ندا حاجیها رو انتخاب کردم و واقعا اولین اولویتم جوون بودن دکتر بود چون این ذهنیت رو دارم که متخصص زنان سن بالا انگاری خیلی چیزها براش عادیه و شاید من رو کاملا درک کنه(نظر شخصی منه) و اینکه من جدای ترس از معاینه و این ها لمس هراسی دارم و بدتر اینکه توی محیط های درمانی فشارم به شدت بالا میره و دچار پنیک میشم.

خلاصه که رفتم دکتر و بعد از انجام آزمایش های اولیه فهمیدم همه چی خودم و همسرم نرماله، فقط طبق گذشته به خاطر تیرویید دارو مصرف میکردم. اقداممون شش ماه طول کشید و هربار امیدوار بودم پریود نشم ولی میشدم🤦‍♀️ یه بار که با تاخیر دو هفته ای پریود شدم انقدر دلم خوش بود که باردارم که نگو...خلاصه که هربار میرفتم دکتر ازش میخواستم داروی محرک بده...لتروزل ، متفورمین ، و آخرین بار حتی دکتر به اصرار من کلومیفن نوشت که دیگه خوردیم به کرونا و بیخیالش شدیم.

دیگه توی این مدت کرونا دارو ها رو کنار گذاشتم و اصلا بهش فکر نکردم و طبعا استرسش ازم دور شد...پریودامم یه مسخره بازی ای درمیاوردن و دیگه منظم نبودن تا اینکه بعد از ده ماه یعنی توی آبان ماه بود که طبق معمول پریودم تاخیر داشت ولی یه علائم متفاوتی داشتم...یه درد چند روزه ی طولانی که هر لحظه حس میکردم پریود میشم ولی خبری نبود.خلاصه صبر کردم از موعد ۳۰ روزه ی پریودای قبلیم یه هفته بگذره بعد بیبی چک گذاشتم و مثبت شد، ولی چون قبلش مثبت کاذب زیاد دیدم بازم صبر کردم یه هفته دیگه هم بگذره و تیتر بتا دادم و مثبت شد خدا رو شکر...ولی انقدر من محتاطم و همچنان نمیخواستم استرسای گذشتم تکرار بشه برای سونو گرافی عجله نکردم🤭اسطوره ی صبرم ینی🤣صبر کردم و با حساب خودم وقتی هشت هفته م شد زنگ زدم دکترم که وقت بگیرم که منشی گفت بخاطر شرایط کرونا دکتر میگه اول بدون نسخه یه سونوی شکمی تشکیل قلب بده بعد وقت بدم و بیای....منم رفتم سونو و اونجا فهمیدم کنجد قشنگم شش هفته و پنج روزشه و کمی با حساب پریود من تفاوت داره سنش ولی اینبار چون قرار بود استرس نداشته باشم به هیچی فکر نکردم فقط خبر بارداریو با خونواده قسمت کردم و ازش لذت بردم تا نوبت دکترم بشه، راستی صدای قشنگ قلبشم توی سونوی تشکیل قلب شنیدم و از ته دلم امیدوارم همه خانوما تجربش کنن خیلی لحظه ی قشنگیه💗

چندتا نکته بگم برای شما که هنوز توی اقدامی:

طبق تجربه شخصی من استرس و اضطراب و فکر و خیال بدترررررین چیزیه که میتونه بارداری رو عقب بندازه...من چون بسیار استرسی هستم سعی کردم با یوگا و مدیتیشن خودم رو آروم کنم، سعی کنین اگه ترس و فکر و خیال داره بهتون غلبه میکنه چند تا تنفس عمیق شکمی داشته باشید تا ارامش بهتون برگرده.

به جای سرچ کردن درباره انواع مشکلات و علائم بد بارداری درباره ی روند رشد قشنگ جنین بخونید یا به این فکر کنین که کدوم یک از علائم خوبش قرار نصیبتون شه که من توی این مورد شفافیت پوست و پرپشتی موها قسمتم شد😁

برای انجام سونو گرافی تشکیل قلب اصلا عجله نکنین و یادتون باشه یکم تفاوت عددی بین تاریخ شما و سونوگرافی طبیعیه.تا وقتی که پزشک با علت پزشکی براتون سونوی واژینال درخواست نکرده خودتون سر خود سراغ واژینال نرید.

ایشالا سر فرصت توی پست های بعدی درباره سه ماه اول و دوم بارداری و تجربیاتم باز براتون میگم...اگه سوالی درباره این پست دارید خوشحال میشم جواب بدم🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه توی این مدت کرونا دارو ها رو کنار گذاشتم و اصلا بهش فکر نکردم و طبعا استرسش ازم دور شد...پریودا ...

خدارو شكر ك مادر شدي عزيزم

منم ي بارداري پوچ پارسال داشتم الان ميخوام اقدام كنم بين دكتر ندا حاجيها و بهناز عطار شاكري موندم كدومو انتخاب كنم واقعا نميخوام دوباره اون خاطره سقط برام تكرار شه

خدا جونم شكرت برا هرچي دادي 
فعلا که از قشنگیاش تهوع و بالا آوردنه که نصیبم شده

آخی عزیزم....منم تهوع تا هفته ۱۳ اینطورا داشتم ولی کلا ریز میدیدم این مشکلاتو😅 همیشه اطرافیان چون ادم حساسیم میگفتن وای تو بارداری بشی چی میشیییی...ولی من از ته دلم مطمئن بودم که قشنگیاش برام بیشتره❤

من خیلی حالت تهوع دارم☹

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
فعلا که از قشنگیاش تهوع و بالا آوردنه که نصیبم شده

منم🥺

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
سلامت باشی عزیزم...حتما اگه لایق باشم اتفاقا امروز ندری فرنی میخوام درست کنم ویژه دعا میکنم برات🌸

ممنون گلم. برای دومی اقدامم. دقیقا همین چیزهایی که گفتی برای من شده. استرس هم ندارم. 5 شنبه برم آزمایش بدم

خدارو شكر ك مادر شدي عزيزم منم ي بارداري پوچ پارسال داشتم الان ميخوام اقدام كنم بين دكتر ندا حاجيها ...

الهی عزیزم❤❤❤ تجربه ش نمیکنی دیگه بهش فکر نکن، من از دکترم خیلی راضیم، فقط شرایط پذیرش بیمار توی مطبش یکم ویژه س، همراه راه نمیده فقط ۵ نفر داخل راه میده که با فاصله ی یکی در میون روی صندلی بشینیم همون اول راه هم دمای بدن رو چک میکنه منشی😁

برای من توی این دوران کرونا چون زایمان زیاد داشته دکتر معطلی داره ولی انقدر ازش انرژی خوب میگیرم و قربون صدقه میره که به سختیاش میارزه...مخصوصا که مسیرش برای من دوره

من خیلی حالت تهوع دارم☹

تهوع من رو میوه ی خنک خنک خیلی کم میکرد...هم میوه ی خنک هم آب میوه طبیعی خنک...یه وقتاییم توی ماست یا بستنی میوه خورد میکردم خیلی کمک میکرد بهم

و البته هیدراته کردن بدن...سعی کن آب رو جرعه جرعه ولی زیاد بخوری

ممنون گلم. برای دومی اقدامم. دقیقا همین چیزهایی که گفتی برای من شده. استرس هم ندارم. 5 شنبه برم آزما ...

ای خدااا😍😍😍 مبااااارک باشه الهی

خیلی عالیه که مامان صبور و ارومی هستی ایشالا تا آخرش بهترین شرایط باشه برات و لذت ببری