2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری (تجربه ی من)

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم❤❤❤ تجربه ش نمیکنی دیگه بهش فکر نکن، من از دکترم خیلی راضیم، فقط شرایط پذیرش بیمار توی مطب ...

يني ٥تا ٥تا مريض مياره داخل ؟نميشه تكي رفت؟من ميخواسم با شوهرم برم صحبت كنيم

خدا جونم شكرت برا هرچي دادي 
سلامت باشی عزیزم...حتما اگه لایق باشم اتفاقا امروز ندری فرنی میخوام درست کنم ویژه دعا میکنم برات🌸

عزیزم برای منم دعاکن بیشترازاین چشم انتظارنمونم دوبارسقط داشتم😔

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
عزيزم ميشه از كار دكتر حاجيها بگي 

من یه کلیتی میگم اگه باز سوال داشتی بپرس عزیزم

مطبش توی جردنه من از طریق اینستاگرام پیداش کردم...و زیر پست ها خونده بودم که اولویت اولش ارامش و خواست مادره برای زایمان...با اینکه توی مطب خیلی شنیدم و دیدم که مادرها بچه ۴ کیلویی بدون برش و اینا زایمان کردن پیش ندا جون ولی باز چون انتخابم سزارین بود بهش گفتم و بدون اینکه بخواد الکی مجابم کنه طبیعی قبول کرد ازم، مادرهای زایمان طبیعی رو هم خیلی قشنگ سامورت میکنه من هفته پیش اونجا بودم انقدر به مادری که قرار زایمان طبیعی داشت قشنگ ارامش میداد😍...دستمزد جداگونه برای زایمان نمیگیره ازت

وقتی باردار بشی شمارش رو بهت میده و بهت میگه هر سوالی داری توی واتزاپ میتونی ازش بپرسی

حتی میگه وقتی جواب ازمایش و سونوها رو گرفتی اول براش تو واتزاپ بفرستی بعد هروقت نوبت ویزیتت بود بازم اونا رو بررسی میکنه دیگه الکی نمیخواد برای هر ازمایش بری تا مطب

يني ٥تا ٥تا مريض مياره داخل ؟نميشه تكي رفت؟من ميخواسم با شوهرم برم صحبت كنيم

نه یکی یکی میرن داخل اتاق دکتر...ولی چون جای مطب کوچیکه همه ی درها بازن و اگه مردی باشه تو مطب خانوما معذب میشن

پنج نفر رو فقط داخل فضای مطب راه میده که روی صندلی پیش منشی بشینن...بقیه باید یا پایین توی لابی منتظر باشن یا مثه من با شوهرم میریم تو ماشین میشینم وقتی نوبتم شد و اتاق جا داشت منشی زنگ میزنه بهم که برم بالا...

قبل از کرونا میذاشت شوهرا باشن ولی الان نه ولی میتونی صدای دکتر رو ضبط کنی

الان چون بخاطر شرایط کرونا خیلی حواسش به مامانا هست یکم تو پذیرش همراه سختگیره

نه یکی یکی میرن داخل اتاق دکتر...ولی چون جای مطب کوچیکه همه ی درها بازن و اگه مردی باشه تو مطب خانوم ...

اها متوجه شدم منم تعريفشو زياد شنيدم انشالا ك زابمان راختي داشته باشي

خدا جونم شكرت برا هرچي دادي 

عزیزم قرص واسه چی میخورری؟ منظورم اینه که تنبلی اینا. داشتی 

راستی تبریک میگم گلم انشالله سالم بیاد بغلت عزیزم 💗💗💗

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـین🤲😍
عزیزم قرص واسه چی میخورری؟ منظورم اینه که تنبلی اینا. داشتی  راستی تبریک میگم گلم انشالله سالم ...

لتروزول اینا؟ چون هول بودم عزیزم😅 من ۴ سال قرص پیشگیری میخوردم به خیالم تا اونا رو قطع کنم اماده باروریم ولی خب دکترم میگفت برای زوج جوان زیر ۳۵ سال تا یه سال اقدام منظم هم ممکنه پیش بیاد...ولی من عجول بودم🤣 یه ماه الکی لتروزل خوردم...کلومیفن ماه بعدش...بعد گیر دادم گلوکفاژ بنویسه دکتر، ینی کاملا توهم اینو داشتم که باید با دارو حامله شم حتما🤦‍♀️

بارداریم زمانی اتفاق افتاد که چندین ماه بود که هیچ دارویی مصرف نمیکردم😁 و بهم ثابت کرد الکی نا امید بودم و توهمی

ممنونم ازت عزیزم...اگه تنبلی داری که اصلا نگران نباش فقط و فقط استرس رو از خودت دور کن، بدترین عامل باردار نشدن همین استرس لعنتیه...ایشالا به زودی نی نی میاد تو دلت😍🥰

لتروزول اینا؟ چون هول بودم عزیزم😅 من ۴ سال قرص پیشگیری میخوردم به خیالم تا اونا رو قطع کنم اماده با ...

اره😂منم فقط اسید فولیک و ویتامین د و زینک میخورم ۳ ماه قبل بارداری میگن 🤗 مرسی جوابمو دادی گلم 💗💗💗💗نه خدا رو شکر تنبلی ندارم زمان موعدم پدیود میشم هیچ مشکلی نداریم شکر خدا ....۱۸ سالمه منم ۲ ماه اقدامم منم یکم هولم ولی میگن تا یکسال طبیعیه واسه همه که ماهای اول نمیگیره از متخصصا پرسیدم دارو اینا هم گفتن بعد یکسال میدیم به بیمار...منم یکم استرس دارم یعنی این اردیبهشت که موعدم ۲۴ بود ۲ ۳ روز قبلش اصلا درد پری نداشتم ۲۴ منتظر بودم نشم ولی اومد اونم ۳ روز بود خیلییی کم اصلا مثل پریود های قبلیم نبود اولین روز صورتی بود بعد دوروز قهوه ای اومد اول که دیدم خیلیی ناراحت شدیم این دو ماه که پریود شدم اونقد گریه کردم 😔😂ماهم خیلی بچه دوس داریم شوهرمم عاشق بچس هر ماه منتظریم حالا این ماه ۳ ۴ ماه اقدامم ایشالا بگیره استرس و از خودم دور میکنم سعیم میکنم من فک میکردم اگه ماهای اول نشه مشکلی داریم خدایی نکرده شوهرمم همین فکرو میکرد ولی وقتی از سایت کلینیک پرسیدم امید وار شدم ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍😍 

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـین🤲😍
لتروزول اینا؟ چون هول بودم عزیزم😅 من ۴ سال قرص پیشگیری میخوردم به خیالم تا اونا رو قطع کنم اماده با ...

خدا روشکر 🤲🏻🤗😍😍😍😍مرسی عزیزم ایشاالله 💗💗💋💋💋