سلام دوستان، من تصمیم گرفتم تجربیاتی که در طول اقدام و بارداری داشتم رو توی چند تا پست بنویسم شاید به درد کسی بخوره، یادمه خودم خیلی وقتها سوال برام ایجاد میشد و درباره خیلی مسائل ساعت ها توی نت میچرخیدم...امیدوارم مفید باشه براتون🌸
من و همسرم چهارمین سال ازدواجمون و دقیقا قبل از کرونا تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم...کلی درباره دکتر زنان سرچ کردم و خانم ندا حاجیها رو انتخاب کردم و واقعا اولین اولویتم جوون بودن دکتر بود چون این ذهنیت رو دارم که متخصص زنان سن بالا انگاری خیلی چیزها براش عادیه و شاید من رو کاملا درک کنه(نظر شخصی منه) و اینکه من جدای ترس از معاینه و این ها لمس هراسی دارم و بدتر اینکه توی محیط های درمانی فشارم به شدت بالا میره و دچار پنیک میشم.
خلاصه که رفتم دکتر و بعد از انجام آزمایش های اولیه فهمیدم همه چی خودم و همسرم نرماله، فقط طبق گذشته به خاطر تیرویید دارو مصرف میکردم. اقداممون شش ماه طول کشید و هربار امیدوار بودم پریود نشم ولی میشدم🤦♀️ یه بار که با تاخیر دو هفته ای پریود شدم انقدر دلم خوش بود که باردارم که نگو...خلاصه که هربار میرفتم دکتر ازش میخواستم داروی محرک بده...لتروزل ، متفورمین ، و آخرین بار حتی دکتر به اصرار من کلومیفن نوشت که دیگه خوردیم به کرونا و بیخیالش شدیم.