2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین دلم از خدا شکست😔

383 بازدید | 52 پست

من از اول ماه رمضون شروع کرده بودم برای حاجتم نماز شب و نماز امام علی میخوندم سر ساعت مشخص

بعد میگفتن اگ ی روز نمازتونو نتونستین بخونین خدا حاجتتونو نمیدع

منم امروز متوجه شدم نمازمو بدون وضو خوندم

پس حاجتم روا نمیشه

دلم شکست از خدا امشب🙂 مگه من چیز بزرگی ازش خواسته بودم؟ 

دیگه نمیخونم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفت نمازت قبول نیس؟

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

از عمد ک نبوده یادت رفته 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

قبوله ازت چون فراموش کردی از عمد که نبوده 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

این فقط بهانه است ک ادامه ندی، خدا بخشنده تر از این حرفاست 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
خدا گفته یه روز نخونی حاجت نمیدم؟! خدا میگه هزاربارم توبه شکستی برگرد پیش خودم تو یه قدم برداری من ...

خب الان ختم من خراب شده

چون روی ختم نوشته بود اگ ی روز ختمتون خراب شد ینی حاجت نمیگیرین

کی گفته بابا من با لاک نماز مبخونم اصن خدا مگه ناظم مدرساه؟تازه حکم داریم نماز بی وضو بخونی و سهوی ب ...

خب عزیزم مگه چون شما این کارو میکنی پس یعنی درسته؟!

نماز بدون وضو باطله... وضو با لاک هم درست نیست...

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...

ی ایه ای هست که امیدوارم اشتباه معنی نکنم

خدا میگه وقتی در راه من انفاق میکنی شیطان بهت میگه که نکن پولت کم میشه، در حالی که معامله با من حساب دو دوتا چهارتا نیس

خدا اهل حساب کتاب نیست، هر وقت بری سمتش پست نمیزنه، مطمن باش

بارها حاجتم روا نشده و از ته دل شکرش کردم، چون اون صلاحمو میدونه

توهم توکل کن،باهاش دوست باش، چون دوست داشته که وقتی حتی وجود نداشتی بهت فکر کرده و خواسته تورو بیافرینه

خوشبخت باشی