2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین دلم از خدا شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 52 پست
عزیزم کجا برگردم؟ مگه من از ریسمان خدا خارج شدم ک برگردم میگم  میگن حاجتت روا نمیشه چون شرط خت ...

شما فقط یه بار وضو نگرفتی تو طول ختم؟؟؟

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یادم رفته دیگ مگه جرم کردم!

آها فکر کردم کلا بدون وضو میخوندی، حالا چرا دعوا داری فقط سوال کردم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

منظورم اینه ک خدا اونجوری ک فکر میکنن بقیه نیس ک یه شب نخونی بگه حاجتتو نمیدم  تو خواستتو ببر ...

در مورد حاجت باهاتون هم عقیده ام... خدا اگه بخواد بده و صلاح بدونه، میده... ولو فقط یک لحظه از ذهنت خطور کنه... خیلیل نعمت ها، حتی به ذهنمون هم خطور نکرده ولی خدا نصیبمون کرده...

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
چی میگی عزیزم! چرا قضاوت میکنی؟!؟ اونم تو این شب🙂قضاوت حق الناسه من چرا نخوام نذری ک خودم کردم ...

عزیزم فقط بگو از تهه دلت نمازتو خوندی با عشق خوندی اگه اره پس قبوله ولی دیگه بدون وضو نخون فدات بشم الله مهربانه و بخشنده است هیچ وقت نا امید نباش انشاالله اگ به به ضررت نیست بهش میرسی اگه نرسیدی بدون بهتریناش مال تو است به خدا ایمان داشته باش

عزیزم کجا برگردم؟ مگه من از ریسمان خدا خارج شدم ک برگردم میگم  میگن حاجتت روا نمیشه چون شرط خت ...

خدا میگه من به هرکی بخواهم بی قید و شرط میبخشم

از نظر من همین جمله باید این تناقض رو برات حل کنه 

شما فقط یه بار وضو نگرفتی تو طول ختم؟؟؟

نمیدونم بخدا

نماز مستحبی بود 

من نمیدونم چرا فراموش میکنم وضو رو

ب خاطر اینه ک میخوام زود از سر شوقم برم با خدا حرف بزنم 

از عجله یادم میره

عزیزم میدونی چیه؟! شاید شما به مثمر ثمر بودن عمل خودت که همین ختم باشه بیشتر دل بستی تا رحمت خدا... 

شاید خدا خواست بهت تذکر بده که اگه عملی هم بجا میاری، باز چشم امیدت به من باشه... بخوام روزیت میکنم، نخوام و صلاح ندونم روزیت نمیکنم...

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
دعوا نکردم عزیزم ناراحتم

ناراحت نباش خدا مهربون تر از این حرفاست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نمیدونم بخدا نماز مستحبی بود  من نمیدونم چرا فراموش میکنم وضو رو ب خاطر اینه ک میخوام زود از ...

اگه وضو یادتت میره ساعت کوک کن براش همون لحظه ک میخوای بخونی... خدا صدای جیک جیک گنجشک هارو عبادت حساب کرده و گفته شما بنده ها متوجش نمیشین تا این حد مهربون .. مطمعن باش بخشندس و قبول کرده ازت💚

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
چی میگی عزیزم! چرا قضاوت میکنی؟!؟ اونم تو این شب🙂قضاوت حق الناسه من چرا نخوام نذری ک خودم کردم ...

در ضمن گلم من قضاوت نکردم من فقط ب عنوان  ی کمک اومدم تو تاپیکت 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم