2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین دلم از خدا شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 52 پست
اگه وضو یادتت میره ساعت کوک کن براش همون لحظه ک میخوای بخونی... خدا صدای جیک جیک گنجشک هارو عبادت حس ...

مرسی عزیزم

فردا زنگ میزنم از امام جمعه شهرمون میپرسم ببینم درسته یا نه

اشکال نداره راحت باشید حلال کنین چون خیلی ناراحتم😔🙏🏻

ببین به نفعت باشه ازت قبول میکنه هر طور ک دعا کنی.. ازت رشوه ک نمیخواد 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین به نفعت باشه ازت قبول میکنه هر طور ک دعا کنی.. ازت رشوه ک نمیخواد 

خب منم همینو میگم

من تا کی باید آرزوهای رنگ و رنگ کنم ولی خدا هوامو نداشته باشه و حواسش بهم نباشه

ی بارم چیزی رو بهم بده ک صلاحم نیس

اصرار دارم رو خواسته ام

چون واقعا تا الان هرچی خواستم ب خواسته ام نرسیدم

من این ماه رمضون حتما باید حاجت روا شم

خب الان ختم من خراب شده چون روی ختم نوشته بود اگ ی روز ختمتون خراب شد ینی حاجت نمیگیرین

نه بابا اینطوری نیست  تو زحمتتو کشیدی خدا هم نیازی نداره به نماز ما همینکه به خدا توجه کردی و یاد خدا کردی همین بتعث رضایت خداست مطمئن باش خدا زحمتتو بی جواب نمیذاره ۰۰

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

امیرمؤمنان(علیه السلام) می فرماید: «دیر اجابت نمودن خدا، ‌تو را ناامید نکند که همانا بخشش،‌ بسته به مقدار درخواست است و چه بسا در اجابت دعای تو تأخیر رخ دهد تا درخواست تو طولانی تر گردد و بخشش او کامل تر شود. چه بسا چیزی را خواسته ای و تو را نداده و بهتر از آن را در این دنیا یا آن دنیا داده و یا بهتر آن بوده که آن را از تو باز دارد. چه بسا چیزی را طلب نمودی که اگر به تو می داد،‌ تباهی دین و دنیای خود را در آن می دیدی»

امام صادق علیه السلام :هر آینه بنده دعا می‌کند و خداوند عزوجل به دو فرشته می فرماید: من دعای او را مستجاب کردم اما حاجتش را نگهدارید، زیرا دوست دارم صدای او را بشنوم و همانا بنده دعا می کند و خداوند تبارک و تعالی می فرماید: زود خواسته‌اش را برآورید که من خوش ندارم صدای او را بشنوم.(کافی، ج۲، ص۴۸۹، ح۳