2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین دلم از خدا شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 52 پست

چرا انقدر نامهربون میدونی خدارو گلم؟ شما فردا بخون وضو بگیر .. 

شما بچت یه کار اشتباه کنه میرنی تو گوشش؟

یا اگه کسی از شما چیزی بخواد بخاطر یه هواس پرتی!! میگی ن دیگ قبول ندارم نخون ردش میکنی؟صدرصد دلت نمیاد

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
این فقط بهانه است ک ادامه ندی، خدا بخشنده تر از این حرفاست 

چی میگی عزیزم! چرا قضاوت میکنی؟!؟ اونم تو این شب🙂قضاوت حق الناسه

من چرا نخوام نذری ک خودم کردم و تا الانش با جان و دل خوندم رو بهانه کنم و نخونم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه ختم بود باید پشت هم میخوندم

مگ خدا انقدر ظالمه ک هواست نبدده وضو نگرفتی قبول نکنه ختمتو؟

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

عزیزم نمازت قبوله چون مستحبی بوده و  بعد از خوندننماز یادت اومده . ولی محض اتیاط دفعه بعد دوبار بخون 

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه
خب الان ختم من خراب شده چون روی ختم نوشته بود اگ ی روز ختمتون خراب شد ینی حاجت نمیگیرین

شاید ختم شما به سرانجام نرسیده باشه...

ولی دلیل نمیشه حاجتتون هم برآورده نشه... خدا اگه بخواد و صلاح بدونه روزیت میکنه... ناامید نباش

به این فکر کن که همین حاجتت باعث شد این شبا کلی ثواب کنی و به خدا نزدیک تر شی

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
چرا انقدر نامهربون میدونی خدارو گلم؟ شما فردا بخون وضو بگیر ..  شما بچت یه کار اشتباه کنه میرن ...

ینی نمازم درست بوده؟😢😓ینی قبول میکنه نمازایی ک یادم رفته وضو بگیرم از روی سهو !

خب الان ختم من خراب شده چون روی ختم نوشته بود اگ ی روز ختمتون خراب شد ینی حاجت نمیگیرین

نظر خودت چیه؟ این با عقل جور درمیاد؟ خدا همه جا گفته همیشه میتونین برگردین. گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا.

خب عزیزم مگه چون شما این کارو میکنی پس یعنی درسته؟! نماز بدون وضو باطله... وضو با لاک هم درست نیست. ...

منظورم اینه ک خدا اونجوری ک فکر میکنن بقیه نیس ک یه شب نخونی بگه حاجتتو نمیدم 

تو خواستتو ببر پیش خدا و امید داشته باش بهش 

خدا گفته لا تخافا اننی معکما اسمع و اریٰ 

ینی نترس من با توام میبینمت و صداتو میشنوم 

نمیگم عین من باشید ولی خدا هم بخشندس هم خیلییییی رحیمه 

خدا ترسی خوبه اما خدا زده نشید بخاطر این احکام

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
چی میگی عزیزم! چرا قضاوت میکنی؟!؟ اونم تو این شب🙂قضاوت حق الناسه من چرا نخوام نذری ک خودم کردم ...

😁گلی خودت داری قضاوت میکنی، من شیطان منظورمه داره بهانه دستت میده، من آزارم فک کنم ب ی مورچه هم نرسیده انشااله ک قبول باشه نگران نباش و ادامه بده 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

همون اول ک ختمو شروع کردی .. استارت زدی ازش کمک خواستی ..از همون موقع داره مببینه مطمعن باش قبول کرده ازت ..فردا بخون خرابش نکن ❤منتظره💚

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
نظر خودت چیه؟ این با عقل جور درمیاد؟ خدا همه جا گفته همیشه میتونین برگردین. گفته بخوانید مرا تا اجاب ...

عزیزم کجا برگردم؟ مگه من از ریسمان خدا خارج شدم ک برگردم

میگم  میگن حاجتت روا نمیشه چون شرط ختم ب این بود ک اگ وسطش ختم خراب شد حاجت نمیگیرین دیگ

منم میگم الان اون نمازم قبوله و من ختمم رو ادامه بذم!