2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

1011 بازدید | 72 پست

سلام بچه ها من یک هفته است زایمان کردم و بچم تودستگاهه خیلی ناراحتم روحیم داغون مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه توکاروبارم 

هی خون ب جگرم میکنه من ازروزی ک زایمان کردم یه قطره شیرندارم و خیلی دکتررفتم  ک اخر سر گفتن شیردوش برقی ولی شوهرم اجازه نمیده میگ خطرناک ولش کن شیرخشک میدیم ....

اونوقت مادرشوهرم هی میادمیگه شیرت وبدوش  سینت ماساژ بده اخه وقتی شیرندارم چکارکنم 

ازطرفیم خیلی لج میکشه بامامانم نمیدونم چکارکنم الان ک زایمان کردم هیچ نمیان حالی بپرسن ازم تویه ساختمونم هستم 

بعدامشب مامانم رفت خونشون اومدپایین یجوری ک من نفهمم دروبازکرد من خاب وبیداربودم چناااااان ترسیدممممم   اونوقت فقط اسمم گفت وهیچ حرفی نزد زل زده بود توچشام و فقط نگام میکرد  نمیدونم چرااینکاروکرد هنوزبهش فکرمیکنم میترسم 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بیخیال بحرف خودت همسرت پزشکت گوش کن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی قدم نو رسیده هم مبارک انشالله زودی بیاد خونه بچت

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

از وقتیم فهمیدن بچمو میخام شیرخشک بدم هم خودش هم دخترش باهام رفتارشون سردشده 

دخترش ازمن کوچیکتره دوقلوداره بااینک شیرداشت ولی شیرخشک دادبه بچه هاش اونوقت من ک عمدی ام اینکارونکردم اینجوری رفتارمیکنن

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
راستی قدم نو رسیده هم مبارک انشالله زودی بیاد خونه بچت

ممنون عزیزدلم فداتشم لطفا برای دخترم دعاکن زودی حالش خوب بشه بیارمش خونه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

عزیزدلم مبارکه قدمه نورسیدت خداجفتتونم حفظ کنه بیخیال باش فداتشم ایناهمه میگذره راستی درباره ی شیرهم یه راهنماییت کنم برو زیر دوش سینتوزیر اب خیلی گرم بگیرو ماساژبده و قطره شیرافزابخور شیرت کم کم میاد و با شیر دوش سینه ی خالیتو بدوش کم کم میادان شالله

دوسته من میشه واسه حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🙏❤

اخه به کسی چه ربطی داره قراره بچه شما چی بخوره عجب اوضاعیه 

ولی یکم با اب گرم ماساژ بده سینتو شاید درست شد نشد هم فدای سرت والا من شیر داشتم فراوون بچم نگرفت شیر خشک دادم نه خودم اذیت شدم نه بچم