2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 72 پست

وای...نگومادرشوهرم خواهرشوهرام اینجوریم ۱۱تولدپسرم بودشوهرم بهشون گفت حتی یه تبریکم نگفتن به شوهرم گفتن هروقت میای خودتوپسرت..بیاین زنتونیار،نمیدونم جواب خدارامیخوان چی بدن..اینجوری ما😔جوش نزن مهم خودتوهمسرتی.. ایشالا سرعقل بیان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزدلم فداتشم لطفا برای دخترم دعاکن زودی حالش خوب بشه بیارمش خونه

الهی زنده باشی. چشم دعا میکنم بحق این شب عزیز زود زود بیاد خونه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
چرا مامانت زاچ ول کرده رفته  والا جوری که تو تعریف کردی منم ترسیدم زاچ خیلی بده تنها باشه حداق ...

خودم گفتم برو امروز شب هفته ام بود رسممونه اش میپزیم بعد مامانم تک وتنهاتمام کاراروکرد این مادرشوهرنگفت برم کمکش 

دیدم خیلی خسته بودمامانم گفتم بروخونه استراحت کن فردابیا 

بعدمنوشوهرم خونه بودیم شوهرم رفت اشغال بزاره دم در ک تواین حین مادرشوهرم اومدتوخونمون

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
عزیزدلم مبارکه قدمه نورسیدت خداجفتتونم حفظ کنه بیخیال باش فداتشم ایناهمه میگذره راستی درباره ی شیرهم ...

ممنون قربونت برم خانوممم 

انشالله خداعزیزانت روبرات حفظ کنه ....

خیلی انجام دادم ولی بازم امیدم اینه شایدبچم ترخیص شد سینم مک زد شیرم اومد خیلی دوسداشتم ودارم شیرخودموبدم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
خودم گفتم برو امروز شب هفته ام بود رسممونه اش میپزیم بعد مامانم تک وتنهاتمام کاراروکرد این مادرشوهرن ...

وای مو به تنم سیخ شد این از روی قصد قرض بوده کارش

بخدا میخواد تورو خدایی نکرده یه کاریت کنه خیلی مواظب باش

😇😇
همین الان این کارو کرد یا تو روز بود  به شوهرت بگو بگو اگه اتفاقی برام بی افته از چش مامانت می ...

ن یک ساعت پیش بود خدانگذره ازش خیلی بیشوعوره بخداسردردگرفتم 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
ممنون قربونت برم خانوممم  انشالله خداعزیزانت روبرات حفظ کنه .... خیلی انجام دادم ولی بازم امی ...

ان شالله که شیرت میاد..خیلی ببخشیداینو میگم ولی کار راه اندازه بده یه ادم بزرگتر سینتو محکم بمکه درحد 20. سی دقیقه حتمی میاد بازم ببخشید چون امتحان شده میگم بهت گلم

دوسته من میشه واسه حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🙏❤
ن یک ساعت پیش بود خدانگذره ازش خیلی بیشوعوره بخداسردردگرفتم 

تنها نمون حتی یه لحظه 

من بخدا صلاح تو میخوام دیدم دور از جون شما زاچ بیمار شدن تو دور بری هامون از بالای یه ترس کوچیک 

خیلی مواظب خودت باش

😇😇
وای مو به تنم سیخ شد این از روی قصد قرض بوده کارش بخدا میخواد تورو خدایی نکرده یه کاریت کنه خیلی مو ...

اره بخدا خودمم همین نظردارم اخه فک کن بری یواشکی توخونه یکی بعد وایسی زل بزنی توچشمش اسمشوبگی حرف نزنی 

🥺🥺🥺🥺

مامانم میخاست بره گفت مراقب باشی ها تنهانمونی حتی یکلحظه ک خدایی نکرده همزادمیادسراغت من دیگ انقدر حرف نمیزد بغض گرفتم فک کردم جن ب شکل این درومده مو بتنم سیخ شد ب شوهرم گفتم هیچ حرفش نیومد دیگهه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
ان شالله که شیرت میاد..خیلی ببخشیداینو میگم ولی کار راه اندازه بده یه ادم بزرگتر سینتو محکم بمکه درح ...

ن عزیزم خواهش میکنم اتفاقا توی بیمارستات گفتن بهم الان زخمه پمادمیزنم میرم حموم ولی حتمی فردا بایدانجام بدم چون بایدهرچه زودتربرابچم شیرببرم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
اره بخدا خودمم همین نظردارم اخه فک کن بری یواشکی توخونه یکی بعد وایسی زل بزنی توچشمش اسمشوبگی حرف نز ...

مامانت راست گفته 

نباید تنها باشی 

اون جمله آخر نفهمیدم چی گفتی 

اینو که 👈(به شوهرت گفتی حرفش پیش نیومد دیگه ؟)

😇😇
از وقتیم فهمیدن بچمو میخام شیرخشک بدم هم خودش هم دخترش باهام رفتارشون سردشده  دخترش ازمن کوچیک ...

اصلا ب رفتاراش اهمیت نده

حرص نخور کلا همین حرص خوردن و ناراحتی هم باعث میشه شیرت نیاد

عزيزم ميدوني چي بخوري شيرت زياد شه؟

والا خیلی چیزابود امتحان کردم از رازیانه و زیره و شیرافزا کاهو دلستر مایعات ابهویج حالا شماراه دیگه ای دارین

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨