2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 72 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم زایمان کردم بچم رفت دستگاه شیرنداشتم همش میگفت شیرخودتوبدوش منم شیرنداشتم نمیتونستم چیزیم بخورم چون دیابت وفشاروآنزیمهای کبدم بالابود خلاصه شیرخشک دادم بچم 

بداز۲۰روزاومدن بهم سرزدن اونم باکلی حرف وحدیث الانم ک کلا تریپ قهربرداشته خبرمرگش تازه بداز۱۰سال بچه دارشده بودم فکرمیکردن بچم خدایی نکرده مشگل داره رفته دستگاه 

چن هفته زایمان کردی؟

مامانت راست گفته  نباید تنها باشی  اون جمله آخر نفهمیدم چی گفتی  اینو که 👈(به شوه ...

ب شوهرم گفتم مامانت اینکارو کرد 

همینجور دهنش واموند دیگه حرفش نیومد خیلی ترسیدخودشم ازرفتارمامانش

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
ممنون قربونت برم خانوممم  انشالله خداعزیزانت روبرات حفظ کنه .... خیلی انجام دادم ولی بازم امی ...

خب حالا مگر چیه از شیرخشک بخوره؟؟

تازه شیرخشک چون تا حدودی آهن مورد نیاز بچه رو داره باید داد به بچه.

خیلی از نوزادها هم هستن به شیرمادرشون حساسن و به الاجبار شیرخشگ مخصوص میدن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

تو حاملگی هم آغوز نداشتی ؟ من هشت هفته دیگه زایمان میکنم همیشه ترس دارم شیر نداشته باشم یا کم باشه یا بچم سینمو نگیره الان که حاملم سینم آغوز داره ولی اون ترسا رو هم دارم و میدونم خیلیم بده

منم زایمان کردم بچم رفت دستگاه شیرنداشتم همش میگفت شیرخودتوبدوش منم شیرنداشتم نمیتونستم چیزیم بخورم ...

ای خداازشون نگذرع اره دقیقا اینام اینجورین شب اول میگف لابدمشکل داره ک بردنش دستگاه دیگ شوهرم  جوابشو دادوگفت بخاطروزنش بردنش دستگاه من الان یکهفته است زایمان طبیعی کردم اونوقت میان انقدر اذیتم میکنن هی دم ب دیقه باشیردوش 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
والا خیلی چیزابود امتحان کردم از رازیانه و زیره و شیرافزا کاهو دلستر مایعات ابهویج حالا شماراه دیگه ...

عزيزم يه داروإ

اسمش دومپريدون

روزي دوتاشو بخور

شيرت زياد ميشه كمپرس گرم بزار با نوك سينت بازي كن مايعاااات فراوون و شير و دارچين و چايي كمرنگ و سيرابي و سوپ و ابگوشت و اينا عاليه

ببين يه ادمي كه فك قوي داره بگو سينت ميك بزنه ببخشيدا اما خيلي موثره

از بالا سينتو بگير بدوش

ببين عزي م اولش كم مياد و اينم بگما

چون اضطراب داري شيرا نمياد😔خواهش ميكنم اروم باش شير قهر به بچه نده و شيرتم كم ميشه چكار به اينو اون داري

بعدم بادمجون سير و پياز و نخود و لوبيا نخور اينا بچه رو دلدرد ميكنه

اون داروإ عاليه به من اعتماد كن من ماما هسم