2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 72 پست
فدای سرت این آدما سرد بشن و دور بشن ازت بنفعته

اره والا بخدا شانس من دورنمیشن شوهرمو پرمیکنن ب علیه من ولی خداروشکر شوهرم اهمییت نمیدع امامن خیلی خیلی جوشی وعصبانیم نمیتونم تحمل کنم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
نوك سينش زخم ميشه اينو امتحان كردم دردش وحشتنااااك بود🥺🥺🥺🥺

نه اگه اصولي ميك بزنه زخم نميشه

استارترجان

هم نوك و هم هاله دورشو بزار تو دهن بچه

نبايد صداي ملچ مولوچ بياد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم يه داروإ اسمش دومپريدون روزي دوتاشو بخور شيرت زياد ميشه كمپرس گرم بزار با نوك سينت بازي كن ...

واقعا یعنی حتمی میاد بخورم دارو  از داروخانه بگیرم خداخیرت بدع

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
نه اگه اصولي ميك بزنه زخم نميشه استارترجان هم نوك و هم هاله دورشو بزار تو دهن بچه نبايد صداي ملچ ...

ای تروخدادعاکن برام یکی بچم صحیح وسالم  زودی بباد دوم اینکه شیر بیفته به سینم 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

عزیزم بیخیال... تو الان  ب آرامش نیاز داری.... اونا هم اگه چیزی میگن از روی دلسوزی هست... آخه اگه بچه ات شیر خودت را بخوره فوق العاده است براش... این شیر خشک ها واقعا معلوم نیست چیه.... ولی شیری که خدا برای بچه قرار داده بهترین غذاست...

باید چیزهای مقوی بخوری... مثلا کباب... کاچی هفت مغز... کله پاچه...آناناس... حلیم... خرما.... آب سیب... قطره شیر افزا... بعدشم حتما بچه باید میک بزنه که شیرت بیاد... شیر دوش هم خوبه ولی اینکه خود بچه میک بزنه یه چیز دیگه است... حتی اگه نداری بزار دم دهنش که هی مک بزنه... چون اولش هم هست ممکنه بچه ات بلد نباشه... باید یکم وقت بزاری که یاد بگیره.

واقعا یعنی حتمی میاد بخورم دارو  از داروخانه بگیرم خداخیرت بدع

اره قشنگم خيالت راحت بخور شيرت زياد ميشه اون كاراييم كه گفتم بكن

ولي زيباجانم حتما اروم باش

همه رو ولكن 

بزار هرررركار ميخوان بكنن اصلا بحث نكن و جدي باش 

واقعا یعنی حتمی میاد بخورم دارو  از داروخانه بگیرم خداخیرت بدع

ببین بچت مگه زیر دستگاه نیس؟

نینی میک نزنه که شیرت نمیاد

سوراخای سینت باز نمیشه اصلا اون دارو که ایشون میگه برای کسیه که شیرش میاد و کمه

تو اصلا نمیدونی شیرت زیاده یا کم

چرا بیخودی میخای دارو بخوری

تو حاملگی هم آغوز نداشتی ؟ من هشت هفته دیگه زایمان میکنم همیشه ترس دارم شیر نداشته باشم یا کم باشه ی ...

ن هیچی اصلاااا نداشتم 

ولی از من ب شمانصیحت  ازالان شروع کن سینه ات رو با روغن زیتون چرب کن و ماساژ بده بزارسینه ات نرم بشه تمام کارهایی ام ک واس افزایش شیرهست بخور نگران نباش استرسم نداشته باش مطمعن باش توشیرداری من حتی یک قطره ام نداشتم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
ببین بچت مگه زیر دستگاه نیس؟ نینی میک نزنه که شیرت نمیاد سوراخای سینت باز نمیشه اصلا اون دارو که ا ...

خب تا اخر عمر كه دور از جون زيردستگاه نيس

بايد شيرشو بدوشه كه بهش بده تو دستگاه بخوره

يا اينا يه دوره هايي اصلا ميرن به بچه هاشون زير سينه شير ميدن

عزیزم بیخیال... تو الان  ب آرامش نیاز داری.... اونا هم اگه چیزی میگن از روی دلسوزی هست... آخه ا ...

ممنون گلم از توضیحات کامل ومفیدت بله صددرصد ک شیرمادر جایگزینی نداره اما من همه کارهایی ک گفتین انجام دادم ولی متاسفانه نیومده الان تنهاامیدم اینه بچم بیاد و خودش مک بزنه شاید خود خدا کمک کرد وشیرافتاد ب سینم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨