2777
2789
ولی به نظر من اینا درست نیستن. تو قرآن هم من فکر نمیکنم باشه. حدیث های الکی هم زیاد داریم. آخه همون ...

حدیث از پیامبر (ص)هست که خیلی از اینها رو به حضرت علی(ع)فرمودن

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

این عکس هم منبع معتبری نداره. هر چیزی رو به اسلام ربط ندیم. 

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من غیر مسلمانهای کشورهای دیگه رو میگم...ک اعتقادات ما واسشون مهم نیست...فک نکنم حرفم من خنده داشتا ب ...

غیر مسلمونای کشورای دیگه چون از این چرت و پرتا دور هستن مثبت فکر کردن واس همین شماها اونارو کافر میبینین یکی هم گربه دستش ب گوشت نرسه میگه پیف پیف دقیقا همونه ها 

یعنی چی؟ برام سواله خب! واقعا رعایت نکردنش باعث این مشکلات میشه؟

میشه متاسفانه

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
من باور نمیکنم.....حتما لقمه حروم خورده اون بچه هرکس نتیجه گذشته خودشو میبینه....تجربه ثابت کرده

پدرش امام جمعه شهرمونه 

ربطی به اینا نداره مهم تربیت خانواده اس وگرنه خیلی ها بی وضو شیر خوردن ولی انسان هستن از خیلی ها بهترن

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔
واقعا اینطوری داری خودتو قانع میکنی ؟ حرفی ندارم چرا میگن قول مردونه چرا میگن زن صفت چرا ؟ ب زنی ک ا ...

این افکار فمنستی زن ها رو از حقوق واقعیشون دور میکنه

وقتت رو صرف دوختن دهن این و اون نکن

به موفقیتت بپرداز

خدا صریحا تو قرآن گفته بهترین شما با تقوا ترین شما هست اسم زن یا مرد نیاورده

زن صفت و مرد صفت اونی که شما فکر میکنی نیست

دو جنسه یا ترنس وخواجه منظور هست

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
خب چرا زن صفت خب بگن مرد صفت درگیری دارن با زنا میدونن زنا از مردا از همه لحاظ بالاترن باهوش ترن دقی ...

وقتی یه زن صفت مردونه داشته باشه چی میشه

همه میگن چه اقتدار داری چه با سیاست چه محکمپای زندگیش مونده

ولی وقتی یه مرد زن صفت باشه چی میشه همینجا دیدم خانوما رو تاپیک میزنن شهرمون بچه ننه اسیعنیلوسه صفتی مخصوص عشوه خانوماس

میگن چقدر شوهرمون تو جمع های نونه میشینه چقدر خانواده اش بهش زنگ میزنن وآمار فامیل میدن و..... درصورتی که اینارو برای خانوما بد نمیدونن

چقد سخت میشه زندگی اونجوری

درسته....بعضیا مسخره میکنن.....ولی بین من عادی با یکی مثل آیت الله بهجت...از زمین تا فلک فرق هست...خب آدم پیش خودش فکر میکنه واقعا اینها چطور تربیت شدن حتی از قبل نطفه اون شخص...خیلی سختیها رو تحمل کردن ک این نتیجه اش شده

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
غیر مسلمونای کشورای دیگه چون از این چرت و پرتا دور هستن مثبت فکر کردن واس همین شماها اونارو کافر میب ...

اگه حرف خدا چرت و پرته....حق با شماست.

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
من باور نمیکنم.....حتما لقمه حروم خورده اون بچه هرکس نتیجه گذشته خودشو میبینه....تجربه ثابت کرده

هر کس هر جور ک خودش دلش بخواد برداشت میکنه گلم

وگرنه بچه ی صالح فقط به شیر پاک وشیر با وضو نیست

شاید پدرش مشکل داشته شاید نون حروم خورده شاید پدرش موقع انعقاد نطفه فکرش جایی بوده

یه عالمه دلیل هست برای ناصالح بودن بچه منتهی اونایی ک نخوان باور کنن از دید خودشون اونجوری ک دوست دارن میبینن

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
مرسی که نظرتو گفتی، منم برام عجیب بود این روایات

بنظرت این هم دو جنسه و غیر....چجوری بوجود امدن؟

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
اوکی 

شما کدوم مالیفیسنتی

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم