2777
2789
اره خوبه رعایت کرد، خودمم سعی میکنم تا حد امکان رعایت کنم ولی خب خیلیا نمیدونن اصلا واسم سوال شد که ...

نه...واقعا نمیدونن بعضیا شایدم متوجه نشن بعضی مشکلات بخاطر این موضوعات باشه

ما علامه داریم ک مادرش توی خاطراتش گفته  هیچ وقت بدون وضو ب بچش شیر نمیداده...حتی نصف شب زمستانهای یخ بندان...یخ حوض میشکسته وضو میگرفته....

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
حتما نقص نباید ظاهری باشه باطن هم هست

البته بعضی مشکلات باطنی که گفته خیلی مشهودن

ولی این مسائل کلا برام خیلی جالبن، مثلا اینکه چرا تو بعضی خانواده ها یکی معتقده یکی نیست! یکی اجتماعیه یکی نیست و ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی زن صفت و کم عقل الان مستقیم دارن ب زنا توهین میکنن و شما دارین این چرت و پرتا رو گوش میکنین ...

مردی که زن صفت باشه بده

زنی هم که مرد صفت باشه بده

احمق هم یه چیز جداگانه هست

ربطی به زن نداره

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
زن صفت بود رو برای آقایون گفته که خاله زنک میشن و یه رفتارای به دور از رفتارای مردونه دارن

خب چرا زن صفت خب بگن مرد صفت درگیری دارن با زنا میدونن زنا از مردا از همه لحاظ بالاترن باهوش ترن دقیق ترن مهربون ترن میترسن بیوفتن زیر پای زنا اینطور با این حرفا دارن مخ بعضی از خانوما رو میخورن 

ولی به نظر من اینا درست نیستن. تو قرآن هم من فکر نمیکنم باشه. حدیث های الکی هم زیاد داریم. آخه همون شب رابطه نطفه بسته نمیشه که. اسپرم چند روز میمونه تو رحم اگه تخمک باشه نطفه بسته میشه. بستگی داره به روز تخمک گذاری. 

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

😂😂😂😂😂اونا کافرن ؟ عجبببب 

من غیر مسلمانهای کشورهای دیگه رو میگم...ک اعتقادات ما واسشون مهم نیست...فک نکنم حرفم من خنده داشتا باشه

خب شنیدید کسی رعایت نکرده باشه و بچه ش مشکل دار شه؟

آره عزیزم بچه همسایه مادر بزرگم 6 انگشتی شده بود

از انگشت پا بودتو همون چند وقت اول عملش کردن چون دختر بچه بود خانواده اش خیلی حساس شده بودن

همشجورا پاشمیکردن که کسی متوجه نشه

نه...واقعا نمیدونن بعضیا شایدم متوجه نشن بعضی مشکلات بخاطر این موضوعات باشه ما علامه داریم ک مادرش ...

اتفاقا من یه نفر میشناسم اینجوری بوده یه قطره شیر هم بی وضو نداده ولی بچش دزد و اختلاسگر شد

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔
خارجیا این کارارو میکنن؟؟همه این مشکلات رو دارن یعنی؟؟؟توهین نمیکنما سواله برام

بله دارن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
البته بعضی مشکلات باطنی که گفته خیلی مشهودن ولی این مسائل کلا برام خیلی جالبن، مثلا اینکه چرا تو بع ...

زن صفت و کم عقلی ک گفته شده منظورش ب همه خانم هانیست

یعنی اگر مردی با فکر زن دیگ نزدیکی کنه اون بچه ای ک به دنیا میاد صفات خوبی نداره(قابل توجه بعضیا)

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
ولی به نظر من اینا درست نیستن. تو قرآن هم من فکر نمیکنم باشه. حدیث های الکی هم زیاد داریم. آخه همون ...

مرسی که نظرتو گفتی، منم برام عجیب بود این روایات

مردی که زن صفت باشه بده زنی هم که مرد صفت باشه بده احمق هم یه چیز جداگانه هست ربطی به زن نداره

واقعا اینطوری داری خودتو قانع میکنی ؟ حرفی ندارم چرا میگن قول مردونه چرا میگن زن صفت چرا ؟ ب زنی ک از عهده کاراش بربیاد میگن مرد صفت چرا حرف در میاری ؟ من همیشه میگم نه قول مردونه نمیدم ک فرداش یادم بره قولم قول زنونه ک وفا دار باشم بهش همیشه باید دهن این مردا رو دوخت 

اتفاقا من یه نفر میشناسم اینجوری بوده یه قطره شیر هم بی وضو نداده ولی بچش دزد و اختلاسگر شد

من باور نمیکنم.....حتما لقمه حروم خورده اون بچه

هرکس نتیجه گذشته خودشو میبینه....تجربه ثابت کرده

2790
2778
2791
2779
2792