زن صفت بود رو برای آقایون گفته که خاله زنک میشن و یه رفتارای به دور از رفتارای مردونه دارن
خب چرا زن صفت خب بگن مرد صفت درگیری دارن با زنا میدونن زنا از مردا از همه لحاظ بالاترن باهوش ترن دقیق ترن مهربون ترن میترسن بیوفتن زیر پای زنا اینطور با این حرفا دارن مخ بعضی از خانوما رو میخورن
ولی به نظر من اینا درست نیستن. تو قرآن هم من فکر نمیکنم باشه. حدیث های الکی هم زیاد داریم. آخه همون شب رابطه نطفه بسته نمیشه که. اسپرم چند روز میمونه تو رحم اگه تخمک باشه نطفه بسته میشه. بستگی داره به روز تخمک گذاری.
معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...
البته بعضی مشکلات باطنی که گفته خیلی مشهودن ولی این مسائل کلا برام خیلی جالبن، مثلا اینکه چرا تو بع ...
زن صفت و کم عقلی ک گفته شده منظورش ب همه خانم هانیست
یعنی اگر مردی با فکر زن دیگ نزدیکی کنه اون بچه ای ک به دنیا میاد صفات خوبی نداره(قابل توجه بعضیا)
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم