2777
2789
زندگی باید براساس عشق و اعتماد و دلی به هم گره بخوره  نه بخاطر مهریه 🤔🤔

نه خانم اصلان اینطوری نگفت گفت خودتو اویزون کردی منم گفتم طرز بیانت درست نیست ایشون شروع کرد بد و بیراه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خوندم چرا دعوا کردید  منم میگم شوهر باید با عشق و دل و جونش پیش خانومش بمونه  نه از ...

والا دقیقا بهش میگم بخاطر مهریع خودتو اویزون کسی ک راحت بهت میکه برو نکن.ادم باید عزت نفس داشته باشه.فعلا ک داره با قدرت قش کاری میکنه میخواد با استفاذه از طلاقم اذیتم‌کنه نمیدونه ک طلاق برا من بزرکترین ارزوم بوده🤣🤣

اون قدیم بود الان نصفی ها مهریه اشون میگیرن 

نصفی ها کی ان؟

بله، اینم هست چون اینا دنبال زندگی کردن نیستن. من میگم برا اون ک دنبال زندگی کردنه..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
وای باهاش بحث نکن خیلی گیره🤣🤣

ها😐

کی!؟😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
همین ک ریپلایش کردی

😂😂😂😂😂😂

اصلا مهریه حق زن هست ربطی به جدایی و این حرفا نداره مرد باید از پسش بربیاد وگرنه یه دین هست بر گردنش

اره خونه و ماشین زد ب نامم عرفا نزدیک ب مبلغ مهریه هست اما خب زن میتون ببخش