2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمبود تو داری ک ریپ میزنی من با تو صحبت نکردم.... من نظرم و گفتم و گفتم شخص فلانی مهریه ات بالاس .. ...

بزرگ تر از خودم ک چ عرض کنم تو جا مادر بزرگ من داری براتو زشت ک این قد سن و سالت بالاست و عقلت بچه گونه

بزرگ تر از خودم ک چ عرض کنم تو جا مادر بزرگ من داری براتو زشت ک این قد سن و سالت بالاست و عقلت بچه گ ...

جیب خالی پز عالی😂😂😂😂😂

حالا وارد زندگیشون بشی شپش داره ملق میزنه از بی پولی ااااا 

عورت میدن فقط

اولا من۳۳ سالمه و مث تو نترشیدم ک با زور مهریه نگه ام دارن 

اونقدر ویژگی دارم ک پشتوانم مهریه نباشه...

اونقدر هم دارایی  دارم ک مهریه ی خشک و خالی جزو دارییم ب حساب نیاد😂

فقط یادم باشه رفتم واسه پسرم زن بگیرم دختری مث تو گیرم نیاد چون بدبخت روزگار میشیم 

مهریه ام ۱۸ سالشه و قیمت نداره ...فنیتو ...🤫🤫🤫🤫🤫🤫

تو هم از داشته هات حرف بزن 

حالا راه زیاد داری تا فهمیدن 

همونی ک تو میزنی

ولی از من ب تو نصیحت با همسرت در میون بیاز این قضیه را تا دوتا سکه به مهرت اضاف کنه بد رو رفتارت تاثیر منفی گزاشت .بعدم عقده هات پشت پسرت پنهان نکن .میخوایم شمار کارت بده یکم پول کارت ب کارت کنم واست .من ۱۹ سالم بود رو هوا زدنم من ترشیدم یا تو🤣اتفاقا تورو دو دستی و مفت تقدیمت کردند تا راحت بشن واسه من ک سخت گیری هارا کردن وقتی میگم همه چی واست عقدست میگی ن بیا ببین 

ولی از من ب تو نصیحت با همسرت در میون بیاز این قضیه را تا دوتا سکه به مهرت اضاف کنه بد رو رفتارت تاث ...

من ۳۳ سال و پسرم ۱۸ سال 

برو ببین کی ترشیده تر بوده😂😂😂😂😂

خدا کنه بخاطر مهریه ات نگه ت دارن 

ریپ نزن

من ۳۳ سال و پسرم ۱۸ سال  برو ببین کی ترشیده تر بوده😂😂😂😂😂 خدا کنه بخاطر مهریه ات نگه ت دا ...

خب همین دیگ تا ازدواج کردی سریع بچه را اوردی پرتت نکنن تو جوب🤣🤣🤣تو ریپ‌نزن نادان🤣بعد تو دهه شصت هفتاد ازدواج کردی ن دهه نود🤣🤣ملوم ک زودتر باید شوهرت میدادن مادربزرگ