2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرم اون قدری داره و برامان میزاره که چشم نبدم به مال کسی خدا نخواد به اون روز بیوفتی دیگه ارزشی ندا ...

چ ربطی دار.مگ هر کی مهریش بالاس تو گدا خونه بوده و باباش نداشت اتفاقا برعکس .بعدم این جا ی سووال میکنند جواب میدیم صد تتا چیز باید ب جون بخریم شما ک‌حالت بد میشه نشین مهریه ها بقیه را بخون و جواب بیخودی بده

هیچ زنی نسبت ب دیگری برتری نداره یکی صورت زیبا داره یکی سیرت زیبا این عددی ک رو زن میزارن متنفرم ا ...

شما حق طلاق و ولایت و اشتغال و تحصیل وخروج از منزلو و... رو از دست میدید و در ازاش نفقه و مهریه میگیرید  

اگه تمامی این حقوقو بهتون برگردوند و مهریه ۱۴ تا سکه براتون زد ارزششو داره ولی اگه خلاف این باشه صرفا شما از حقتون گذشتین و اون رو حقش مونده 

در ضمن چرا مهریه رو خرید و فروش در نظر میگیرید ولی ارث دو برابر رو نه؟تا حالا شنیدی یه پسر بیاد بگه من نمیخام خودمو بفروشم پس ارث دوبرابر نمیگیرم؟

چ ربطی دار.مگ هر کی مهریش بالاس تو گدا خونه بوده و باباش نداشت اتفاقا برعکس .بعدم این جا ی سووال میک ...

بابا اینا فک میکنن مهریه یعنی خرید زن 

دیگه نمیدونن مهریه رو در ازای چی دارن میگیرن فک میکنن با مهریه کم زدن حقوقشون بهشون برگردونده میشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792