2777
2789
مهریه کاملا حق یه خانوم توی ایران در آمریکا وقتی یه خانوم بخواد از همسرش جدا بشه قانون دقیقا نصف همه ...

حق خروج از کشور که سهله حق خروج از منزل هم ازش گرفته میشه باید با اجازه ی اقا بره بیرون وگرنه اقا میتونه عدم تمکین بزنه براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مهریه نباشه راحت تر گوهاشو میخوره 😐لاقل با مهریه چندغاز دستت میاد یا هم که به عنوان حق طلاق ازش ...

خب مندحرفمم اینه خیلی سخت میشه گرفت.ولی خوبیش اینه تهدیدش میکنی ک مهرم حلال جونم ازاد و راحت دمتو میذاری رو کولتو فرار میکنی

پدرم گفت 60 اونا گفتن نه  خیلی اهل مادیات نیستیم ما

آهان خب بنظرم کار درست رو اونا کردن من خودم اگر یکروز بخوام واسه پسرم زن بگیرم صددرصد نمی‌زارم مهریه زیاد باشه چون معلوم نیست طرف آدم بخواد زندگی کنه یا محض مهریه اومده،به اندازه ی توان باید مهریه گذاشت چون دین هم هست به گردن مرد

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
۶۰ تا چ کم لتقل رو عرفش ک ۱۱۰ تاس میکردی اخرش ی پشتوانس 

پدرم اون قدری داره و برامان میزاره که چشم نبدم به مال کسی خدا نخواد به اون روز بیوفتی دیگه ارزشی نداره خودتا خار کنی برای 10 ماه یه سکه 

خدا نکنه ب اونجا برسه چون ب مهریه دادن نمیرس جفت خودمون میکشیم بعدم حتما داشت ک مهرم کرده

اصلا مهریه حق زن هست ربطی به جدایی و این حرفا نداره مرد باید از پسش بربیاد وگرنه یه دین هست بر گردنش

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

۳۰۰میلیون پول و اندازه ۵۰میلیون طلا ویه سفر حج

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃