2777
2789
خب کم اوردی بگو کم اوردم چرا ضرب المثل برا من میزنی.عزیزم حرفی ک زدی دقیقا همین برداشت مبشه ازش کرد. ...

میبینم که زندگی شما خیلی زندگی بود   اصلان اگر هم حرف شما درست باشه طرز بیانت خیلی گستاخانه و بی ادبانه بود 

پیش مامانم باهاش تماس میگیرم و میگم بده اخه ما تو اصفهان قباله هارا میدیم مامانامون شمارو نمیدونم ال ...

بچه ها راست میگه اصفهانی ها همینجوریه مهراشون کلا ،دختر خاله ی من اصفهانی یادمه مهریش آنقدر همینجوری نمی‌دونم صدمثقال طلا چقدر نقره چقدر سکه و اینا بود آدم سرگیجه می‌گرفت😁

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش مامانم باهاش تماس میگیرم و میگم بده اخه ما تو اصفهان قباله هارا میدیم مامانامون شمارو نمیدونم ال ...

اره منم اصفهانیم تو اصفهان معمولا مهریه دخترا بالاس دوست من ۲۰ سالشه ۷۰۰ سکه یه خونه ۲۰۰۰ تا شاخه گل رز

تو لحظه زندگی کردن بزرگترین خوشبختی برای هر آدمی😘😍      
اره منم اصفهانیم تو اصفهان معمولا مهریه دخترا بالاس دوست من ۲۰ سالشه ۷۰۰ سکه یه خونه ۲۰۰۰ تا شاخه گل ...

ی جوری با من حرف زدن ک خودمم ب خودم شک کردم خب اونی باید قبول میکرد کرده

عزیزم من دوستم رو تمام اموال همسرش توقیف زد حتی گوشی تو دستش اگ داشت باشه میگیرن تا قرون اخر

اگه داشته باشن.تازه اینقدر قوانین عجیب غریب شده.اعسار میزنن و هزارتا راه کار دارن

با مهریه شوهرتو نگه نمیداری عمر از دست رفتتو نگه میداری  تو میتونستی بری دنبال تحصیل یا اشتغال ...

اره عزیرم منم باهات موافقم چون من شاغل بودم به حاطر اینکه همسرم صد دفه اومد جلوی محل کارم و نذاشت من کار کنم و من به خاطر دوتا زایمانی که کردم و هیکلم به هر حال یه مقدار خراب شده حداقل مهریه رو بگیرم که پول عمل شکمم در بیاد و این چند سالی که تو خانه براش مثل نظافت و اشپزی و رچه داری هزار تا کار دیگه کردم