2777
2789
عنوان

حق باکیه؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 52 پست
ناراحت نشی ها  ولی زنداداشت بیماری داره 😐😑

بیماری نیست خانوادگی همینجورین حتی مادرش ب مامانم گفته بود ازین دخترم بدم میاد چون خیلی دروغ میگه حرفاشو باور نکنید گفته بود ازوقتی عروس شماشده من نفس راحت میکشم از دستش😐😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

داداشت با مامانت تو یه خونه زندگی میکنه ؟ خونه به اسم کیه ؟ 

وقتی داداشم ازدواج کرد زنش خیلی مامانمو اذیت میکرد مامانم چندماهه ازدواج کرده و خونه مال ناپدریمه بله باهم زندگی میکنن

وقتی داداشم ازدواج کرد زنش خیلی مامانمو اذیت میکرد مامانم چندماهه ازدواج کرده و خونه مال ناپدریمه بل ...

خوب مرتش کنین بیرون کاری نداره که با نا پدریت حرف بزن چه نا پدری خوبی اینا رو راه داده تنها راهش اینه فکر کنم نا پدریتم بی زبونه وگرنه هر کی بود تا حالا هزار بار انداخته بودشون بیرون 

کارای خونه رو کی میکنه ؟ اشپزی نطافت ؟

سخت شد که 

اگه خونه به اسم مادرتون بود میتونستین بفروشین سهم برادرتون رو بدید که از پیش مادرتون برن برای خودشون زندگی کنن مادرتون هم راحت بشه از دستشون 

شغل برادرتون چیه از خودش چیزی داره

اگه همه چیزو عین واقعیت تعریف میکنی و به نفع خودت ماجرا رو تغییر نمیدی باید بهت بگم اون زن داداشت یه ...

عین حقیقتو گفتم زن داداشم از دخترعمم چندسال پیش دزدی کرده بود طلاهاشو دزدیده بود یروز منوداداشم حرفمون شد ب شوهرم گفت دزد منم عصبی شدم گفتم خودت چی ک رفتی ی زن دزد گرفتی ازهمون روز دیگه بامن درافتاد ولی مامانم چیزی بهش نگفته بود همش اذیت میکنه مامانمو 

هروقتم من میرم خونه مامانم میره بیرون تا من نرفتم خونه خودم نمیاد...تازه دوسه بارهم قبلنا باچندتاپسر ...

یاخدا ای عروس بشو نیس برا شما

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اووووووم  خب اينكه من ازش فهميدم جادوگر شهر بُزه

صدردصد جادوگره چون داداشم از همه دوس پسرهاش خبرداشت حتی میگفت فلانی ابروی پدرشو برده شوهر داره و دوست پسر هم داره بعد یهو داداشم رفت باهاش ازدواج کرد و گفت پشت سرش دروغ گفتنو این بیچاره گناهی نداره خب بنظر عجیب نمیاد!!!!!

الان خونه ي مامانت زندگي ميكنن ؟ ببين بخاطر انتخابش قهر رو نميدونم چرا اوكي نشدم ازدواج و انتخاب هر ...

داداشم بخاطر ازدواج من باهام قهره...من تاچندماه خونه مامانم نمیرفتم مامانم میگفت نیا چون وقتی میرفتم داداشم با مامانم دعوا میکرد و میگفتن نیا تاوقتی مااینجایبم نیا یا زن داداشم همش دنبال پسرم بود ک بزنتش