2789
عنوان

حق باکیه؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 52 پست
اگه لباسای منو پسرمو انداخت من جلوهمه برم لباساشو بردارم بندازه یا مث خودش طوریکه کسی متوجه نشه؟؟؟ار ...

خب در اتاقو قفل کنه در این حدم مامانت اختیار نداره اگه جلو تو برداشت تو هم جلو اون اگه یواشکی کرد ولی تو دیدی جلو خودش اگه یواشکی کرد ندیدی ولی فهمیدی کار اونه تو هم یواشکی 

اگه لباسای منو پسرمو انداخت من جلوهمه برم لباساشو بردارم بندازه یا مث خودش طوریکه کسی متوجه نشه؟؟؟ار ...

میاد اتاقتون شما هم یهو به بهونه برین اتاقش تقابل مثل عاصیش کن که برن از اونجا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب در اتاقو قفل کنه در این حدم مامانت اختیار نداره اگه جلو تو برداشت تو هم جلو اون اگه یواشکی کرد ول ...

دراتاقو قفل کنیم از پنجره میره تواتاق😂😂خب ماقراره دوسه روز اونجا بمونیم نمیشه ک مثلا لباسای پسرم خودم روطناب باشه راحت برمیداره...ممنون از راهنماییت عزیزم دلت شاد لبت خندون گلم ❤️🥰🥰

میاد اتاقتون شما هم یهو به بهونه برین اتاقش تقابل مثل عاصیش کن که برن از اونجا 

اره هرکاری کرد منم دقیقا همون کارو باخودش بکنم اگرم گفت لباسام کجانو فلان منم بگم عه لباسای منم گم شدن😂😂😂مشکل اینه هر غلطی دلش خاسته کرده و ماچیزی بهش نگفتیم 

دراتاقو قفل کنیم از پنجره میره تواتاق😂😂خب ماقراره دوسه روز اونجا بمونیم نمیشه ک مثلا لباسای پسرم خ ...

خب چشت بهش باشه از پنجره🙄🙄🙄🙄پنجرخ رو قفل کن لباسا رو تو اتاق پهن کن چشم ازش بر ندار چی بگم اصلا لباس نشور برا دو سه روز انقدر بیار که نخوای بشوری هزار تا راه و کار هست خدا بهت صبر بده و کمکت کنه