2789
عنوان

حق باکیه؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 52 پست
خوب مرتش کنین بیرون کاری نداره که با نا پدریت حرف بزن چه نا پدری خوبی اینا رو راه داده تنها راهش این ...

همه کارارو مامانم تنهایی میکنه اون فقط میاد سر سفره غذامیخوره میره تواتاقش مامانم خیلی داداشمو دوست داره فقط بخاطر داداشم سکوت کرده میگه بزرگ بشه میفهمه اشتباه کرده ولی فک نکنم....ناپدریم دوست پدرم بوده بعدمرگ پدرم کلا همین اقا خرجمونو داد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه کارارو مامانم تنهایی میکنه اون فقط میاد سر سفره غذامیخوره میره تواتاقش مامانم خیلی داداشمو دوست ...

مادرت و ناپدریت اشتباه میکنن این محبت بیجا بعدا پشیمونی میاره براتون دیگه خوددانی

سخت شد که  اگه خونه به اسم مادرتون بود میتونستین بفروشین سهم برادرتون رو بدید که از پیش مادرتو ...

داداشم درس میخوند ولی همین زنه باعث شد درسشو ول کرد الان یه ماشین داره باهمون تواسنپ کار میکنه متاسفانه ازپدرم برامون هیچی نموند دولت مصادره کرد...من ساکن ی شهردیگه هستم الان عید فطر میخام برم شهرمون ولی واقعا دودلم اصلا دوست ندارم باز دعوا راه بیوفته ازطرفی دلم برای مادرم تنگ شده نمیدونم چیکارکنم

یاخدا ای عروس بشو نیس برا شما

اینو ک همه میگن ی بچه رو گول زد فقط بخاطر پول فکر میکرد اینجا چخبره همش داداشمو میفرسته ب جون مادرم ک پول بده چندتیکه ازوسیله های خونه مادرمو گذاشته بود تو دیوار فروخته بود وقتیم بهش گفتیم گفت شما که پول نمیدین منم مجبور شدم همچی کاری کنم و این وسیله ها هم مال منه دوست داشتم فروختم....دودست ازلباسام ک خونه مامانم بودو هم انداخته بود زباله مادرم نذاشت چیزی بگم بهشون ن خودش گفت 

خریتو داداشت کرده که اینو برد حالام تو برو بزار هرچی میشه بشه داداشت ببینه شاید ولش کنه بره 

مامانم ک باهمین امید ک یروزی ولش میکنه سکوت کرده ولی داداش من خیلی احمقه فک نکنم ولش کنه

مادرت و ناپدریت اشتباه میکنن این محبت بیجا بعدا پشیمونی میاره براتون دیگه خوددانی

میدونم مامانم ک هیچی نمیگه ولی من نمیدونم چه رفتاری باهاشون داشته باشم چون خیلی بی زبونم😐حالا برم شهرمون چیکارکنم یعنی هرچی گفتن جوابشونو بدم مث خودشون باهاشون رفتار کنم

میدونم مامانم ک هیچی نمیگه ولی من نمیدونم چه رفتاری باهاشون داشته باشم چون خیلی بی زبونم😐حالا برم ش ...

باید برخورد قاطع کنی بگو اینجا خونه تو نیست خونه پدره و اگه فقط اون بگه نیا من نمیام تو هم ناراحتی جمع کن برو کسی جلوتو نگرفته حقیقت همینه بچتم ادیت کرد قشنگ باهاش برخورد کن و از نا پدریتم بخواه باهاش برخورد کنه به مادرتم بگو پشت اونا دراد و ... اینا شما رو دیگه نمیبینه یکم تهدیدم بد نیست برای سر عقل اوردن مادرت با خانواده دختره هم صحبت کن بیان جمش کنن بگو دیوونه روانی بچه شماست یا جمش کنین یا اگه کار دستش دادم دلخور نشین 

یک کلام بی زبونی بزار کنار 

باید برخورد قاطع کنی بگو اینجا خونه تو نیست خونه پدره و اگه فقط اون بگه نیا من نمیام تو هم ناراحتی ج ...

من دلم نمیاد چون مامانم خیلی زجرکشیده توزندگیش تحمل ناراحتیشوندارم ولی حتمن امتحان میکنم بااینکه دلم نمیاد....اره ازپدرش خیلی میترسه چون سره گندهایی ک زده بود پدرش خیلی کتکش زده بود اگه اینبار حرفی زد ک من نرم خونه مامانم یالباسامونو انداخت ب پدرش زنگ میزنم میگم بیاجمش کن...اگرم لباسای منوپسرمو انداخت زباله منم برم لباساشو بندازم؟؟؟اخه چندین باره همچی کاری میکنه تایکم حواسم پرت شه مثلا کفش پسرم توحیاط باشه یا یچیزی دور از چشم باشه برمیداره میندازه هرچی بگردیم هیچی نیست بعد میفهمیم همین برداشته انداخته

بیچاره مامانت و ناپدریت چقد مظلومن رابطه داداشت و زنداداشت چطورا الان؟

ناپدریم ادم فوق العاده خوبیه چندین بار پشت سراین بنده خداحرف دراورده بود ولی چیزی نگفتن بهش...الان باهم ک خوبن البته مامانم میگه بعضیوقتا زن داداشم سره پول دعواراه میندازه داداشم خیلی ازش میترسه

من دلم نمیاد چون مامانم خیلی زجرکشیده توزندگیش تحمل ناراحتیشوندارم ولی حتمن امتحان میکنم بااینکه دلم ...

گه لباساتو نیست کرد دقیقا همین کارو کن به پدرشم زنگ بزن مادرتم تهدیدت که جدی نیست میخوای اونو توجیه کنی پا رو دلت بزار چون واقعی نیست ولی برا مادرت لازمه

گه لباساتو نیست کرد دقیقا همین کارو کن به پدرشم زنگ بزن مادرتم تهدیدت که جدی نیست میخوای اونو توجیه ...

اگه لباسای منو پسرمو انداخت من جلوهمه برم لباساشو بردارم بندازه یا مث خودش طوریکه کسی متوجه نشه؟؟؟اره برای مادرم لازمه یااین دختره ادم میشه یا یکسره بره راحت شیم ازدستش موقه زایمانم خونه مامانم بودم این نصف شبا یهو میومد تواتاق مامانم بیچاره اینقد میترسید میگفت میاد بچه رو خفه میکنه