2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 114 پست
چندروز دیگه زایمانمه  بدون مدل اتاق(خصوصی یا وی ای پی) ۱۳/۵۰۰  🥴

وای عزیزم بسلامتی و خوشی انشاالله پاقدمش خیر باشه براتون😍♥️ چخبرههههه چقد گروووون😳😳🤦‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم سلامت باشی😍😘 واااای مرسی ک کااااامل برام نوشتی عزیزم والا همه ی اینایی ک گفتی واجبن و تا ...

قربانت..

بیین عزیزم به این فکر کن الان قیمتی که میتونی بخری سال دیگه دوبرابر باید خرج کنی.تخت نوزاد نوجون بخر تا ۱۵:۱۶سالگی جا میشن توش.

من برای سسمونی نوزاد نوجوان خریدم +گهواره..گهواره رو دادم رفت بد بود  بهدش تخت کنار مادر خریدم که سایزشو تغییر دادم .

ولی تحت اصلیش رو از سه سالگی داره استفاده میکنه پسرم  و‌قیمتش پنج برابر شد!!🥴

💕

دقیقا سزشدم تواتاق عمل اوردن پسرمو صورتمو ب صورت ماهش چسبوندمو بوش کردم😘😘😘😘😘

عزییییزمممم واااای دلم رفت بخدا😍😅😅 برام دعاکن منم نی نیمو سالم بغل بگیرم خیلی استرس دارم

وای عزیزم بسلامتی و خوشی انشاالله پاقدمش خیر باشه براتون😍♥️ چخبرههههه چقد گروووون😳😳🤦‍♀️

ممنونم!

چندنایی کخ زنگ زدم همه تقریبا این نرخن تهران..بیمه تکمیلی دارم یکمش رو‌ میده.فدای سرش بقیه اشم دردش به جونم🥰

💕

عزییییزمممم واااای دلم رفت بخدا😍😅😅 برام دعاکن منم نی نیمو سالم بغل بگیرم خیلی استرس دارم

استرس نداشته باش خداخودش مراقبشه ایشاالله زایمانت بی دردسر وراحت باشه ونی نی نازتوبغل کنی وبیاریش خونه😘

من ایشالا بعد ماه رمضون میرم خرید 

فقط تخت و کمد نمیتونم بگیرم چون جا ندارم 

و سیسمونیم باید مختصر بخرم بخاطر کمبود فضا

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺