2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی😍

981 بازدید | 114 پست

خانوماااااا فردا میخوام برم واسه فرشته کوچولوم خرید کنم باید چی بگیرم برام بنویسید لطفا تاحالا فقط چنددست لباس و چندتا سرهمی و یه ست ۲۵تیکه گرفتم دیگه چیا مونده😍🤗

زیر دکمه خیلی بدرد میخوره لباس بچه بالا نمیره شکمش سرما بخوره برا هر سایزی سه چهار تا بخر .هواست ب فصل ها باشه مناسب فصل لباس بخری.واسه هرسایزی چهار دست لباس تو خونه ای میخای دیگ.لباس بیرونم ک هرچقد دوس داشتی بگیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیر دکمه خیلی بدرد میخوره لباس بچه بالا نمیره شکمش سرما بخوره برا هر سایزی سه چهار تا بخر .هواست ب ف ...

بچم تودل تابستون بدنیا میاد ب امیدخدا. میترسم واسه زمستون لباس بگیرم اونوقت یا براش کوچیکه یا بزرگ. واسه تابستونش لباس گرفتم ولی فقط توخونه ای فردا میرم لباس بیرونی هم براش میگیرم😍 مرسی ک گفتی عزیزم

کالاسکه زیاد ب کار نمیاد مگر اینکه اهل پیاده روی باشی ولی کریر به نظرم خوبه بکار میاد 

ن عزیزم پیاده روی کجابود😅 بنظرت تخت خواب بگیرم یا تا دوسالگیش ب امیدخدا تشک و پتو بگیرم فعلا. یا ازین گهواره ها

ن عزیزم پیاده روی کجابود😅 بنظرت تخت خواب بگیرم یا تا دوسالگیش ب امیدخدا تشک و پتو بگیرم فعلا. یا از ...

تخت الانش فایده نداره اول ک باید کنار خودت بخابه شبا. روزا گهواره  به دردت میخوره ک میخای کاراتو انجام بدی 

تخت الانش فایده نداره اول ک باید کنار خودت بخابه شبا. روزا گهواره  به دردت میخوره ک میخای کارات ...

اوکی گلم پس گهواره میگیرم نظر خودمم بیشتر روگهواره بود😘

کوچیک نمیشه براش؟ بهتر نیس تا دوسالگی ک بچه بزرگتر بشه بعد واسه تخت خواب هزینه کنی🤔

نگفتم تخت ک گلم گفتم تخت کنار مادر از این گهواره ای ها

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍