2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 114 پست
برای زایمان طبیعی حتما زایمان فیزیولوژیک انجام بده بدون دخالت پزشک بدون آمپول فشار بدون افت قلب بچه ...

اولین باره ک میشنوم یعنی واقعا همچین چیزیم هست😳 خداخیرت بده ک گفتی عزیزدلم😍 ای ب چشششم حتما هم اسم خودمی🤗. انشاالله ک هرچی خیره برات پیش بیاد😘

شماهم تجربه کردی؟!  

متاسفانه من بخاطر طول سرویکس که ۲۱ بود بدون سرکلاژ و یا حتی پساری استراحت مطلق بودم ریسک خیلی بالا بود و قاعدتاً ورزش کردن برام ممنوع شد 

وگرنه از اول بارداری توی کلاس های زایمان فیزیولوژیک شرکت کرده بودم و بعدا دیدم همه اونایی که با منن عین گل زایمان کردن ولی من نه 

دیگه کلاس ها رو نتونستم ادامه بدم و به دکتری مراجعه کردم که میدونستم میتونه با تشخیص به موقع بچه رو تا آخر بارداری نگه داره ولی متأسفانه به زایمان فیزیولوژیک و اساسأ به زایمان طبیعی اعتقاد نداشت و دوست داشت سزارین کنه ولی من اصرارم به طبیعی بود و اونم قبول کرد

چون هفته های آخر بودم چاره نداشتم که بخوام دکتر عوض کنم بهش اعتماد کردم نگو میخواست بره مسافرت بهم گفت بدون درد بیا بیمارستان و بهم آمپول فشار زدن قلب بچه حساسیت داد و بخاطر آمپول فشار افت ریت قلب داد و اگر دهانه رحمم زود باز نمیشد سزارینم میکردن 

برای بارداری دوم ان شاالله فیزیولوژیک زایمان میکنم حتی اگر باز استراحت مطلق بشم و توی بارداری ورزش نکرده باشم چون لگن بسیار خوبی دارم 

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه من بخاطر طول سرویکس که ۲۱ بود بدون سرکلاژ و یا حتی پساری استراحت مطلق بودم ریسک خیلی بالا ب ...

چقدجسوری شما 

من هفته 29الان برا ورزش کردن دیر نشده؟! 

یکی از بزرگترین ترسای زندگیم زایمان طبیعیه

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اولین باره ک میشنوم یعنی واقعا همچین چیزیم هست😳 خداخیرت بده ک گفتی عزیزدلم😍 ای ب چشششم حتما هم اسم ...

دمت گرم 

آره حتما در موردش سرچ کن یه مراکزی هست مخصوص زایمان فیزیولوژیک اصلا بعضی دکترا هستن فقط زایمان فیزیولوژیک انجام میدن مگر اینکه پای جان مادر و نوزاد وسط باشه سزارین کنن پیج هاشونو توی اینستا ببین حتما مراکزشون رو پیدا می‌کنی قشنگ فیلم های زایمان مامان ها رو میذارن همه خندون خوشحال شوهره کنارش اصلا یه چیز عالی 

حتما یه چیزی هست که این خارجیا هی بچه میارن دیگه والا ما هم اینجوری زایمان کنیم زرت و زرت بچه میاریم 😁😁

.
چقدجسوری شما  من هفته 29الان برا ورزش کردن دیر نشده؟!  یکی از بزرگترین ترسای زندگیم زایم ...

نه اصلا دیر نیست فقط سریع تر اقدام کن که بتونی شرکت کنی کلاس ها رو 

اساس این کلاس ها روی ورزش ها و مهم تر از همه تنفس شکمی و دیافراگمیه که بتونی مدیریت درد داشته باشی 

قشنگ بهت تفهیم میشه چرا نباید جیغ بزنی و به جاش چی کار کنی که درد رو کمتر حس کنی حین زایمان ورزش هایی میدن که دهانه رحم زود باز بشه در واقع اگر توی بارداری ورزش ها رو انجام داده باشی بهت کمک می‌کنه که روز زایمان درست انجامشون بدی ماساژ پرینه رو آموزش میدن که نیاز به بخیه نداشته باشی یوگا کار میکنن که بارداری خوبی بگذرونی روز زایمان ماساژ های مخصوص دارن روحیه ت رو حسابی بالا نگه میدارن و بهت احترام میذارن میزان همکاریت با پرسنل می‌ره بالا و کاملا هم قدم باهاشون پیش میری 

حق داری از طبیعی بترسی زایمان طبیعی توی بیمارستان های ما خیلی کار عاقلانه ای نیست مگر زیر دست پزشکی که به زایمان فیزیولوژیک معتقد باشه 

الان می‌دونم که کلاس ها آنلاین هم تشکیل میشه یعنی حتی اگر توی شهری باشی که زایمان فیزیولوژیک انجام ندن خودت میدونی چطوری اوضاع رو کنترل کنی مگر اینکه پزشک آمپول فشار بزنه

.
چقدجسوری شما  من هفته 29الان برا ورزش کردن دیر نشده؟!  یکی از بزرگترین ترسای زندگیم زایم ...

اینم بگم این کلاس ها حتی برای کسایی که می‌خوان سزارین کنن هم خوبه چون ورزش هاش باعث میشه بعد زایمان حتی سزارین زود تر پاشی اکثر مادرا بخاطر بغل کردن بچه دست درد میگیرن تمرین هاشون حتی به درد بعد از زایمان هم میخوره یوگاش که توی خود بارداری معرکه ست تنفس هاش هنوزم به کارمن میاد برای کم کردن استرس

حیف من نتونستم شده برام حسرت که فیزیولوژیک زایمان کنم 😔

.
عزییییییزمممممم سه قلوووو😍♥️ خدا برات حفظشون کنه انشااااالله سالم و صالح باشن. جنسیتشون چیه؟ هزینه ...

مرسی عزیزم خدا نی نی خودتو حفظ کنه هنوز جنسیتشون معلوم نیست هفته نهممم تازه اول راهه 😀😀

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋