2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 114 پست
قربانت.. بیین عزیزم به این فکر کن الان قیمتی که میتونی بخری سال دیگه دوبرابر باید خرج کنی.تخت نوزاد ...

اره دقیقا روزب روز همه چیز درحال گرونتر شدنه. اگه شد خب همون تختخواب میگیرم ک چ بهتر اگه نشد هم تخت کنار مادر میگیرم تا بعداز کرونا ک راحت تر برم بگردم و خرید کنم😘

بچه ها تخت کنار مادر تا چند وقت قابل استفاده س؟! 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ عالی یعنی شباهم بدون خودت راحت میخوابه؟

آره میخوابه اگر دیر برای جدا کردنش اقدام کنی هم خودت اذیت میشی هم بچه به حرف بقیه گوش نکن اصلا و کاری که درسته انجام بده 

تا یک سالگی خطر مرگ ناگهانی نوزاد مطرحه بعد از اون خیلی کوتاه وقت داری جداش کنی بچه ها از ۱۶ یا ۱۸ ماهگی ترس از تاریکی براشون مفهوم پیدا می‌کنه اگر پنج شش ماه از تک خوابیدنش نگذشته باشه نمیتونه بعد از اون هم به ترسش غلبه کنه 

الان بچه من صبحا از خواب بیدار میشه بدون گریه از نرده های تختش میگیره میاد پایین میاد اتاق ما منو بیدار می‌کنه هنوز راه رفتن بلد نیست ولی می‌تونه از تختش بالا پایین کنه 

شبا برای شیر بیدار میشه ولی نهایت دو بار ولی اگر پیشم بخوابه بوی تنم باعث میشه بدون اینکه گرسنه باشه شیر بخواد بیشتر پا میشه

.
اخه چرا حاضرید انقد خرج کنید فقط بخاطر سز شدن🥴

چون از طبیعی میترسیم، 😁

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

من ایشالا بعد ماه رمضون میرم خرید  فقط تخت و کمد نمیتونم بگیرم چون جا ندارم  و سیسمونیم ...

ازین ست های تشک و پتو بگیر خیلی نازن خیلی باصرفن😍 انشاالله بسلامتی گلم

ازین ست های تشک و پتو بگیر خیلی نازن خیلی باصرفن😍 انشاالله بسلامتی گلم

اره حتما میگیرم❤️

ممنون گلم

آره میخوابه اگر دیر برای جدا کردنش اقدام کنی هم خودت اذیت میشی هم بچه به حرف بقیه گوش نکن اصلا و کار ...

وااای خوب ک گفتی بخدا. پس منم دقیقا همینکارو میکنم خیلی خیلی ممنون ک راهنمایی کردی عزیزدلم♥️

اره دقیقا روزب روز همه چیز درحال گرونتر شدنه. اگه شد خب همون تختخواب میگیرم ک چ بهتر اگه نشد هم تخت ...

کریر خیلی به درد میخوره میتونی تمام طول روز بچه رو با خودت این ور اون ور کنی من میذاشتم روی کانتر آشپزخونه اون واسه خودش منو نگاه میکرد من براش حرف میزدم شعر میخوندم و کارامو میکردم اگر خونه کسی هم رفتی بچه توش می‌خوابه روی زمین نیست لگدش کنن

برای صندلی ماشین یه نکته مهم رو در نظر بگیر 

به نظرم خیلی مهمه که بچه توی صندلی ماشین راحت باشه کمربند عامل بزرگی برای ناراحتی بچه ست از این صندلی ماشین ها که به جای کمربند ، محافظ داره بخر از بالا دستگیره بیاد جلوی شکمش عین صندلی های شهربازی هستن که از بالا میان از اونا اینجوری نشوندن بچه روی صندلی طول نمی‌کشه و اذیت نمیکنه 

من اشتباه کردم به این نکته دقت نکردم 

.
ترسو😂😂 من ک شجاعم🤗 جون خودم🥴

برای زایمان طبیعی حتما زایمان فیزیولوژیک انجام بده بدون دخالت پزشک بدون آمپول فشار بدون افت قلب بچه بدون بخیه مثل خارجیا که انگار نه انگار دارن زایمان میکنن زایمان کن یه سرچ کن در موردش بعدا منو دعا می‌کنی که بهت معرفی کردم  

فقط خواهشاً وقتی آسون و مثل گل زایمان کردی اسمم یادت بمونه اسمم فاطمه ست دعا کن به اون چیزی که بین من و خداست برسم

.
برای زایمان طبیعی حتما زایمان فیزیولوژیک انجام بده بدون دخالت پزشک بدون آمپول فشار بدون افت قلب بچه ...

شماهم تجربه کردی؟!