2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 114 پست
طبیعی ک خیلی بهتره عزیزم پیاده روی کنی میچرخه مگر اینکه استراحت مطلق باشی تکون نخور ک نچرخه😅🤦‍♀️ و ...

نهدخب بستگی به بدن داره صرفا طبیعی بهتر نیست بستگی به بدن هر کسی داره اخه

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه لباس چی بخریو نگفتم چون دیدم نوشتی خریدی.

نکته مهم اینه تا میتونی زیر دکمه دار یا همون بادی سایرزای محتلف بخر

من به پسرم سه سالگی زیردکمه دار پوشوندم.زمستون استین ک‌وتاهش تابستون حلقه ایش..

اگر میبینی جایی تخفیف داره بخر.

💕

ایشالا سالم بغل بگیری اون لحظه منتظرای نی نی رو فراموش نکن😘

فدات عزیزم مرسی سلامت باشی. اصصصصلا فراموش نمیکنم انقد ک خودم ذوق دارم دوس دارم بقیه منتظراهم همچین ذوقی رو تجربه کنن انشاالله🤲

فدات عزیزم مرسی سلامت باشی. اصصصصلا فراموش نمیکنم انقد ک خودم ذوق دارم دوس دارم بقیه منتظراهم همچین ...

دقیقا سزشدم تواتاق عمل اوردن پسرمو صورتمو ب صورت ماهش چسبوندمو بوش کردم😘😘😘😘😘

سلام انشاالله به سلامتي باشه🥰 ببين گلم اگر ميتوني و شرايط مالي اجازه ميده كه همه چي بخررررررو ...

سلام گلم سلامت باشی😍😘 واااای مرسی ک کااااامل برام نوشتی عزیزم والا همه ی اینایی ک گفتی واجبن و تا جایی ک بتونم میگیرم ب امیدخدا. اره اتاق داره بچم شوهرمم میگه بزار تختخواب بگیرم دیگه اتاقشو بچینیم ولی من میگم واسه بعد کوچیک میشه براش و تا دوسه سالگی هم باید کنار خودم باشه فک کردم بهتره ازین گهواره ایا بگیرم ک بزارم تواتاق خودمون کنار تخت خودم♥️😍

ن عزیزم پیاده روی کجابود😅 بنظرت تخت خواب بگیرم یا تا دوسالگیش ب امیدخدا تشک و پتو بگیرم فعلا. یا از ...

بچه رو تا شش ماه نهایت یک سال توی اتاق خودت باید بخوابونی بعدش باید تا قبل اینکه ترس از تاریکی به وجود بیاد اتاقش رو جدا کنی هم بخاطر اینکه بین تو و شوهرت فاصله نیفته هم اینکه بعدا جدا کردنش خیلی سخت میشه

تا یه سالگی هم توی تخت خودت نخوابون مگر اینکه تخت بزرگ باشه بتونی حسابی از بچه فاصله بگیری چون هم خطر خفه کردن بچه مطرحه هم به بوی تنت عادت می‌کنه دیگه جدا نمیشه برای اون یک سال میخوای یه تخت کنار مادر یا تخت و پارک ارزون و جنس خیلی معمولی بخر برای یک سالگی به بعدش تخت نوزاد نوجوان 

الان من بچه م چهارده ماهه ست میرم توی اتاق خودش روی تخت خودش دراز میکشم بهش شیر میدم میام بیرون بچه توی اتاق خودش می‌خوابه راضی ام از این وضعیت

.
منم ده روز دیگه زایمانمه فردا یا هفته دیگه میرم خرید هنوز😂

بسلامتی عزیزدلم انشاالله ک ب خیرو خوشی نی نیتو بغل میگیری😍😘 هنوز خرید نکردی😳 چ دلی داری تو عزیزم‌🤦‍♀️