2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا من چقدر ذوق کردم😍 انشالله دوتاتون سالم و سلامت باشین منم تازه ازدواج کردم میخوام نی نی بی ...

فدات گلم😍 مرسی انشاالله. بحق این شبای عزیز دامنت زود سبز بشه و یه بچه ی سالم و صالح نصیبت بشه♥️😘

فدات گلم😍 مرسی انشاالله. بحق این شبای عزیز دامنت زود سبز بشه و یه بچه ی سالم و صالح نصیبت بشه♥️😘

مرسی عزیزم💋من عاشق زنای حاملم وقتی تو خیابون میبینم کلی ذوق میکنم😂

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
اه بچت بریچه واس من عرضیه سرش پهلو راسته پاهاش چپ دکترمنم گفت اگ نچرخه سزارینم اما چه بچرخه چه نچرخه ...

طبیعی ک خیلی بهتره عزیزم پیاده روی کنی میچرخه مگر اینکه استراحت مطلق باشی تکون نخور ک نچرخه😅🤦‍♀️ ولی نی نی من از ۱۸هفتگی تا الان بریچه

سلام انشاالله به سلامتي باشه🥰

ببين گلم اگر ميتوني و شرايط مالي اجازه ميده كه همه چي بخررررررو..هيح لذتي بالاتر ازش نيست واقعا😅

اما مگر محدوديت داري كه برحسب بودجت برنامه ريزي كن.

يعني اول ببين چقدر ميتوني هزينه كني.چقدر فضا داري بر اساس اون خريد كن.

من از نظر خودم خيلي چيزا لازمه كه شايد شما بودجه اش رو نداشت باشي يا فضاش رو..مثلا من هم سر اولي هم سر اين بچم لباس زياد خريدم.اينكه ميكن نخر كوچيك ميشه و فلان بهمان اعتقاد ندارم.يچه بايد لباس جنس خوب نخ كامل و سايز بپوشه نه بزرگتر نه كوچيكتر.

...

هر سايزي چهاردست +دو تا سرهمي(دیگه حودت میدونی تا چه سنی بخوای بخری)

الان شاسد بيان بگن سرهمي نخر  زود كوچيك ميشه.خب فداي سرش كوچيك شه🥰 اين روزا تكرار نميشه ادم خودش لذت ميبره از لباساشون..

لوام بهداشتي:ست ناخن/ست شونه بورس/شامپو و لوسيون بدن/پوشك/گوش پاك كن محافظ دار/ داروخوري/پستونك/شيشه شير/كرم سوختگي

پوشك/زيراندار تعويض يكبار مصرف /زير انداز تعويض دائمي/خشك كن(شش تا) /حوله/

سرويس خواب(پتو/تشك/بالش) اينا انواع اقسام دارن بايد بيني كدومو ميخواي ..مخمل نگير عرق ميكنه.

كالسكه/كرير/صندلي غذا/واکر..واجبس کریر هست واقعا.

سرویس تحت و‌کمدم جا داری که بخر سال به سال گرونتر میشه.نداری یک تخت کنار مادر بخر ولی مدلی که تکونم میخوره

💕

وایی من کی برم واسه سه قلو هام سیسمونی بگیرم چقد باید هزینه کنم🥺❤

عزییییییزمممممم سه قلوووو😍♥️ خدا برات حفظشون کنه انشااااالله سالم و صالح باشن. جنسیتشون چیه؟ هزینه ها ۳برابر میشه دیگه گلم😅