2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 46 پست
اریسا اتریسا اترین ارمانا

آرمانا چه باحاله.....آرمان و آرمانا😃😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

هامی.هیراد.

به هانا

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگ کیف و کفشه ک همش دنبال ست کردنید😐 خیلی خزه اینکار واقعا😐 

چرا ....من دختر هانا انتخاب کردم پسر آرمان

ولی همسرم میگه بهم بیاد

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
آرمانا چه باحاله.....آرمان و آرمانا😃😂

اره به هم میان

ولی اترین و خیلی من دوس دارم

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
چرا ....من دختر هانا انتخاب کردم پسر آرمان ولی همسرم میگه بهم بیاد

راست میگن به هم بیان قشنگ تره 

یاد ی جوک افتادم ک میگفت خاله م اسم دخترش اتریساس ما همگی بسیج شدیم بهش بفهمونیم اتریساس ن  باط ...

😂😂😂

یاد ی جوک افتادم ک میگفت خاله م اسم دخترش اتریساس ما همگی بسیج شدیم بهش بفهمونیم اتریساس ن  باط ...

متاسفانه بروزرسانی اقوامشون سوخته بود