2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 46 پست
چرا ....من دختر هانا انتخاب کردم پسر آرمان ولی همسرم میگه بهم بیاد

برا من ک معنی ازهرچیزی مهمتره ، و اینکه معنی اسم روی خودش باشه و یطور مسئولیت برای اون فرد بیاره، نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه😂 برای مثال ، اسم پسر نیک ، ساده اس و معناش روخودشه، یا همین حامی ک دوستمون مثال زد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرامیس رو ثبت احوال قبول نمیکنه

مطمئنی؟

یکی از اقوام گذاشته رو دخترش

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
برا من ک معنی ازهرچیزی مهمتره ، و اینکه معنی اسم روی خودش باشه و یطور مسئولیت برای اون فرد بیاره، نم ...

اره منم اینجوری خوشم میاد...حامی هم قشنگه هم کوتاه هم راحت

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ب مامانبزرگشون بفهمونن..از قلم انداختم جمله رو    

مامانبزرگا قدیمی هستن خیلیاشون نمیتونن بگن دیگ😂😂

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
اره منم اینجوری خوشم میاد...حامی هم قشنگه هم کوتاه هم راحت

ببین تو گوکل سرچ کن اسم پسر مثلا، بعد ازین سایتا ک ب ترتیب الفبا کلی اسم میاد، برو تو معنی اسامی(ن خود اسامی، معنیشون) ، چون هم ساده ان هم پرمحتوا . من دراینده برا بچم اینکار مکنم😂

چرا

چون میگن فرانسویه, اما آرتمیس ایرانیه, من عاشق اسم آرامیس بودم ولی نشد هرچی گفتم به این اسم قبلا شناسنامه صادر شده گفتن برو کد ملیشو بیار و ثابت کن من هم از دونفر که اسم نی نی هاشون آرامیس بود پرسیدم و دیدم که اسم شناسنامه ایشون یه اسم دیگه است ولی آرامیس صدا میکنن بچه رو

برای شادی روح مامانم یه صلوات می‌فرستید لطفا،خدا به عزیزانتون سلامتی بده داغ عزیز نبینید
چون میگن فرانسویه, اما آرتمیس ایرانیه, من عاشق اسم آرامیس بودم ولی نشد هرچی گفتم به این اسم قبلا شنا ...

اهااااااا

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
حتی توی اسامی ثبت احوال بزنی هم قبول نمیکنه و جز اسامی مجاز نیست

قشنگه ولی