2821
2789
عنوان

خیلی تنهام 😖

424 بازدید | 50 پست

خیلی تنهام از مامانم اینا خیلی دورم ۶ ساعت فاصله داریم باهم افتادم تو شهر غریب مادرشوهرمم اینقد با زبونش نیشم زد که دیگه ازش خوشم نمیاد شوهرم صب ۶ میره  عصر ۶ خسته و کوفته میاد اینقد تو خونه موندم افسرده شدم دیشب سر شام قاشقو میکوبیدم ب بشقاب بدون اینکه خودم متوجه بشم یهو گفت چیکار میکنی با همین حرف کوچولو ی عالمه گریه کردم موندم با این تنهایی چیکار کنم همه کارم شده خونه رو تمیز کردن و خوابیدن شماها وقتتونو چجوری پر میکنین 😓

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

برو کلاس نقاشی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6366392/عشقابیاید-نظرسنجی-اسم-خووووووب-پسرررر?postId=187912780

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 
برو کلاس نقاشی

کرونا هس همه جا بسته س قبلا بازار میرفتم الکی ی چیزی میخریدم و برمیگشتم  ولی خب تنهایی بازار رفتنم حال نمیده

کرونا هس همه جا بسته س قبلا بازار میرفتم الکی ی چیزی میخریدم و برمیگشتم  ولی خب تنهایی بازار رف ...

تو خونه برقص ، غذا و شیرینی درست کن کلاسا هم باز شدن برو کلاس ، کلاس نقاشیا رو خلوت میذارن ماسکم بزن اومدی خونه برو حموم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
شوهرت ک هست دیگه چرا تنهایی میکنه  باهات قهره ؟

ن قهر نمیکنه خب بعضی وقتا بحثمون میشه که فک کنم تو همه خانواده ها باشه ولی از صب میره تا ۶ بعدشم یا میخابه یا با دوستاش میره بیرون یاهم جلو تلویزیونه 

کلاس زبان باشگاه یه شغل کوچولو درس خوندن اگه می تونی تو اسکایپ و واتساپ با خانواده ات بیشتر حرف ب ...

اصلا اینجور چیزا حالمو خوب نمیکنه همش نگرانم همش احساس میکنم چیزی گم کردم اصلا تمرکز ندارم ی عالمه کتاب خریدم هیچکدومو نمیتونم بخونم 😓

ن قهر نمیکنه خب بعضی وقتا بحثمون میشه که فک کنم تو همه خانواده ها باشه ولی از صب میره تا ۶ بعدشم یا ...

کسی میدونه با ادمه قهری  باید چیکار کرد.

خب قهر میکنه  من باز تنها  میشم.

پس چرا ادم  ازدواج میکنه  با مجردی چه فرقی داره .

فقط اسمه ازدواج ادم داشته باشه .

من کلا از ادمهای قهری خوشم نمیاد.

اینم  از من پایینتره فک کنم  کلا بخواد خودشو بالا ببره هی میخواد قهر  بازی کنه   زندگیو به من کوفت کنه فقط .