2777
2789
عنوان

خیلی تنهام 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 50 پست
دقیقا دوست درست و حسابی پیدا نمیشه با هزار نفر دوستی کردم یا متاهلن دوس پسر دارن یا هزارتا ادا و اصو ...

منم چندتا از دوستای شوهرم چندبار اومدن خونمون میگفتم با زناشون دوست میشم ولی میدیدم یجورین یا اونجورین که فضولی و دخالت میکنن و هی سوال میکنن راجب زندگیم یا ازاونان که هی بیان و اذیت کنن😂بیخیال تنهاییو عشقه منم تو خونه میمونم روزی هزار بار میرم از پنجره کوچه رو نگاه میکنم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
منم چندتا از دوستای شوهرم چندبار اومدن خونمون میگفتم با زناشون دوست میشم ولی میدیدم یجورین یا اونجور ...

دقیقا زن دوستش سر زده میومد خونمون منم خوشم نمیومد یا مثلا میدید چن تا ظرف نشسته دارم میگف تو خونه چیکار میکنی اینارو نشستی 😐

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دقیقا زن دوستش سر زده میومد خونمون منم خوشم نمیومد یا مثلا میدید چن تا ظرف نشسته دارم میگف تو خونه چ ...

اره بابا دوست بدرد نمیخوره کم پیش میاد ادم یکی مثل خودشو برای دوستی پیدا کنه.خب بیا بامن دوست شو😁

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

میدونی چرا؟  چون هدف نداری نمیدونی اصلا چرا داری زندگی میکنی...

شیرینی پزی کیک اینایاد بگیر حرفه ای بعدش  تبلیغ کن کارتو ...

حتی میتونی سفارش از فامیل دوستان بقیه بگیری 

اره بابا دوست بدرد نمیخوره کم پیش میاد ادم یکی مثل خودشو برای دوستی پیدا کنه.خب بیا بامن دوست شو😁

من از خدامه عزیزم ❤

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤