خیلی تنهام از مامانم اینا خیلی دورم ۶ ساعت فاصله داریم باهم افتادم تو شهر غریب مادرشوهرمم اینقد با زبونش نیشم زد که دیگه ازش خوشم نمیاد شوهرم صب ۶ میره عصر ۶ خسته و کوفته میاد اینقد تو خونه موندم افسرده شدم دیشب سر شام قاشقو میکوبیدم ب بشقاب بدون اینکه خودم متوجه بشم یهو گفت چیکار میکنی با همین حرف کوچولو ی عالمه گریه کردم موندم با این تنهایی چیکار کنم همه کارم شده خونه رو تمیز کردن و خوابیدن شماها وقتتونو چجوری پر میکنین 😓
دقیقا دوست درست و حسابی پیدا نمیشه با هزار نفر دوستی کردم یا متاهلن دوس پسر دارن یا هزارتا ادا و اصو ...
منم چندتا از دوستای شوهرم چندبار اومدن خونمون میگفتم با زناشون دوست میشم ولی میدیدم یجورین یا اونجورین که فضولی و دخالت میکنن و هی سوال میکنن راجب زندگیم یا ازاونان که هی بیان و اذیت کنن😂بیخیال تنهاییو عشقه منم تو خونه میمونم روزی هزار بار میرم از پنجره کوچه رو نگاه میکنم
زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱