2777
2789
عنوان

خیلی تنهام 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 50 پست

بنظرم شوهرت خوب موقعی میادخونه من چی بگم شوهرم ۷ میره ۹شب میا ادم تنها میمونه کلافه میشه براخودت یه دوست پیدا کن همسایه ای کسی

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی سخته همش میگم کاش ازدواج نکرده بودم حداقلش این بود اینقد سختی و تنهایی نمیکشیدم در حالی ک شوهرم ...

بله منم اینجوریم....۲ هفته ای یبار میرفتم خونه مادرشوهرم ک ب لطفش اونم دیگه نمیرم 

روزا طولانیع چقد ادم بخوابع خونه تمیز کنه خب چطور افسردگی نگیریم از تنهایی

من همین یبار ب مادر شوهرم گفتم ی چیزی به پسرت بگو وقتایی ک خونه است حداقل برامن وقت بذاره نصیحتش کن ...

هیچوقت حرفامو ب مادرشوهرم نگفتم و نمیگم چون از همون اولش خودشو نشون داد بهم‌ میخاست منو کلفت خودش کنه چون خانوادم ازم دور بودن مهمون میومد میگفت بیا کمک بعد خودش مینشست من اینقد کار میکردم دیگه حالم بد میشد 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
بله منم اینجوریم....۲ هفته ای یبار میرفتم خونه مادرشوهرم ک ب لطفش اونم دیگه نمیرم  روزا طولانی ...

دقیقا بخدا دیگه اینقد تمیز کردم خسته شدم دیگه ی چیزی رو اینقد سابیدم رنگش رفت 😐

بنظرم شوهرت خوب موقعی میادخونه من چی بگم شوهرم ۷ میره ۹شب میا ادم تنها میمونه کلافه میشه براخودت یه ...

دوست دارم خونشونم نزدیکه بهم ولی چقد برم پیشش اون بچه کوچیک داره نمیتونه بیاد 

هیچوقت حرفامو ب مادرشوهرم نگفتم و نمیگم چون از همون اولش خودشو نشون داد بهم‌ میخاست منو کلفت خودش کن ...

خاک توسرش...مادرشوهره دیگه.اصلا درک نمیکنن بگن عروسم اینجا غریبه فقط بزارش برا زبون درازی....

گفتم بهش خسته شدم حوصلم سرمیره گفت ناراحتی برو ...

اینم حرفیه اخه؟کجابرم چرا برم...دوس ندارم ببینمش اصلااااا

دوست دارم خونشونم نزدیکه بهم ولی چقد برم پیشش اون بچه کوچیک داره نمیتونه بیاد 

خونه ی پدرمادرم همینجوریه من هرروز میرفتم ولی باز حوصلم سرمیرفت الانا دیگه کمتر میرم میگم چقدر برم 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
خاک توسرش...مادرشوهره دیگه.اصلا درک نمیکنن بگن عروسم اینجا غریبه فقط بزارش برا زبون درازی.... گفتم ...

اصلا دوس دارم از تنهایی بمیرم ولی اونو نبینم چون جز اعصاب خوردی چیزی دیگه ای برام نداره 

دقیقا بخدا دیگه اینقد تمیز کردم خسته شدم دیگه ی چیزی رو اینقد سابیدم رنگش رفت 😐

خونه موندن عیبی نداره اینکه تنها باشی هروز و روزای تکراری خیلی سخته

من پاییز زمستون اینجوری نبودم .ی چند وقته خیلی حالم بده 

خونه ی پدرمادرم همینجوریه من هرروز میرفتم ولی باز حوصلم سرمیرفت الانا دیگه کمتر میرم میگم چقدر برم&n ...

بخدا خونه پدر و مادر ی چیز دیگه س وقتی غریب باشی میفهمی قدرشو بدون ❤

بخدا خونه پدر و مادر ی چیز دیگه س وقتی غریب باشی میفهمی قدرشو بدون ❤

کلا اگه جایی نری کلاسی کاری چیزی زندگی تکراری میشه اکثرا همینطورن تو خونه ان و حوصلشون سرمیره منکه فقط تو گوشی ام دوستی هم ندارم ولی دوست داشتم چندتا دوست داشتم هرازگاهی برم خونشون دوست درست حسابی هم پیدا نمیشه که 

خونه موندن عیبی نداره اینکه تنها باشی هروز و روزای تکراری خیلی سخته من پاییز زمستون اینجوری نبودم . ...

اوووه پاییز و زمستون ک دیگه حالم خیلی بد بود ی چشم اشک بود ی چشم خون اینقد بیقراری میکردم اشک شوهرمم درمیاوردم  الان یکم بهتر شدم 

کلا اگه جایی نری کلاسی کاری چیزی زندگی تکراری میشه اکثرا همینطورن تو خونه ان و حوصلشون سرمیره منکه ف ...

دقیقا دوست درست و حسابی پیدا نمیشه با هزار نفر دوستی کردم یا متاهلن دوس پسر دارن یا هزارتا ادا و اصول دیگه آدم میترسه تاثیر منفی داشته باشه