2777
2789
عنوان

خیلی تنهام 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 50 پست

نمی دونم کیک درست کن برو کلاس های مختلف نقاشی و پارک و.... خونه موندن خیلی سخته می‌دونم ولی خودتو سرگرم کن زمان بگذره غذا های مختلف یاد بگیر فیلم های جدید و مهیج و جدید بگیر از کافینت... با این که حوصلم سر می‌ره ولی باور کن بعضی روزا آرزو می کنم امروز تعطیل بودم و درس نداشتم همه ی این کارا رو انجام می دادم🤣🤣😂😂 می‌تونی هر چند وقت یه بار شوهرت رو راضی کنی حتی برین شهر بازی و پارک و... شامتون رو ببرین پارک یا برین رستوران ها چند وقت یه بار خیلی کارا میشه کرد هر دو هفته یه بار برو خونه ی مامانت چند روز بمون و برگرد

کسی میدونه با ادمه قهری  باید چیکار کرد. خب قهر میکنه  من باز تنها  میشم. پس ...

سر چی قهر میکنه ؟ من کلا دل قهر کردن ندارم اگه هم قهر کنم یا خودم زود آشتی میکنم یا شوهرم میبینه حالم گرفته س باهام حرف میزنه 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمی دونم کیک درست کن برو کلاس های مختلف نقاشی و پارک و.... خونه موندن خیلی سخته می‌دونم ولی خودتو سر ...

بخدا دیگ اینقد زل زدم ب tvلامصب چشام کور شدن 😐

ن قهر نمیکنه خب بعضی وقتا بحثمون میشه که فک کنم تو همه خانواده ها باشه ولی از صب میره تا ۶ بعدشم یا ...

شوهرمنم الان رفت تا هفت غروب وقتی هم میاد تلویزیون روشن میکنه وگوشی بازی میکنه تا ساعت ده ،ده میخوابه فرداشم همین من میرم پیاده روی جای خلوت  چند تا گلدون سبزیجات کاشتم بعضی وقتا بافتنی میبافم بعضی وقتا چیزای کوچیک مثل دستگیره میدوزم چرخ خیاطی م ندارم بانخ وسوزن بعضی وقتا شیرینی وکیک درست میکنم خریدای روزانه انجام میدم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
اصلا اینجور چیزا حالمو خوب نمیکنه همش نگرانم همش احساس میکنم چیزی گم کردم اصلا تمرکز ندارم ی عالمه ک ...

مراجعه به روان شناس. شاید عزیزم واقعا افسردگی گرفتی و فقط تحت تاثیر شرایط بد نیستی. شاید به کمک تخصصی نیاز داری.

گلدون کاشتن هم خیلی مفیده. ولی باید کم حالت خوب شه که این کارا رو انجام بدی و بتونی خودت رو بهتر کنی. فقط مراقب باش تو این وضعیت حامله نشی که می شه قوز بالاقوز اول حالت رو خوب کن بعد.

ببین با نوشتن حال می کنی؟

منم وضعم همینه

خیلی سخته همش میگم کاش ازدواج نکرده بودم حداقلش این بود اینقد سختی و تنهایی نمیکشیدم در حالی ک شوهرمو زندگیمو خیلی دوس دارم ولی این شکلیش خیلی بده 

مراجعه به روان شناس. شاید عزیزم واقعا افسردگی گرفتی و فقط تحت تاثیر شرایط بد نیستی. شاید به کمک تخصص ...

اره وقتایی که نمیتونم حرف بزنم و ناراحتم با نوشتن و خط خطی کردن کاغذ آروم میشم 

برویه چندروزخونه ی مادرت بمون....بچه بیار..

شوهرم بچه نمیخاد میگه تو این شرایط بد اقتصادی باید یکم پس انداز داشته باشیم بعد بچه بیاریم خونه مادرمم میرم دلم برا شوهرم تنگ میشه دووم نمیارم