2777
2789

درکت میکنم یه زمانی مجرد بودم این شرایط برام پیش اومد با چه بدبختی کنار گزاشتمش و بعد ازدواجم جایی دیدمش اتفاقی  چندشم شد اصلا گفتم این چی بوده من یه زمانی خواستمش

من چی بگم گلم عشقم دستش تو دستم بود قربون صدقم میرفت از اون طرف رفته بود شانس ازدواجش رو امتحان کرده ...

مطمئن باش یه روزی تقاص پس میده

خدا خیرشون نده ک دل ادما رو اینطور به بازی میگیرن

ارزش ندارن اینطور ادما سر تا پاشون دروغه امیدوارم ارامش تو زندگیت بیاد عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن باش یه روزی تقاص پس میده خدا خیرشون نده ک دل ادما رو اینطور به بازی میگیرن ارزش ندارن اینطور ...

ممنونم گلم  دوستامم میگن تقاص بدی پس میده خدا از آه دلشکسته  نمیگذره هرروز نفرینش میکنم نابودم کرد چجور دلش اومد از عشقمون دل بکنه  شکایتش کردم بخدا 

ممنونم گلم  دوستامم میگن تقاص بدی پس میده خدا از آه دلشکسته  نمیگذره هرروز نفرینش میکنم نا ...

خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نمیگذره

بعضیا ذاتشون خرابه هرچی هم بهشون محبت کنی بازم ذاتشون خراب میمونه و هیچ خوبی به چشمشون نمیاد

چقد نامرد بوده حالم ازش بهم خورد

خیلی نامرد تو عمرم آدم مثل این بیشرف ندیدیم اصلا بهش نمیومد اینجور باشه خیلی ساده دل و مهربون بود فقط قبلا وضع مالیش بد بود تازه به نان و نوایی رسیده بود خودشو گم کرده بود واگذارش کردم بخدا زندگیش نابود بشه چند ماه خون دل خودم شبا با چشم خیس میخوابیدم نصفه شب میزدم زیر گریه یقه خدارو گرفتم اگه ببخشدش من خدارو نمیبخشم از حقم نگذره چرا اینجور باهام کرد کاش هی میگفت ببخش حلالم کن  نخواستم زن بگیرم دیگه شد منو ببخش بخدا حتی جواب یک پیاممو نداد دیگه بعد اون همه عشق و علاقه و😔😔😔😔

خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نمیگذره بعضیا ذاتشون خرابه هرچی هم بهشون محبت کنی بازم ذاتشون ...

منتظرم ببینم فقط  زجه و زاریام بغضاهام رنگ و رویی که به روم نموند دلی که شکوند شکایت‌های که به خدا کردم چی به سر زندگیش میاره تا مغز استخون سوختم چون تو اوج عشق و علاقه خیانت کرد و رفت همش میگم چرا چرا خدا