سلام دوستان من خونمو که یه خیابون با خانواده ام فاصله داشت رو فروختم و رفتم جایی که پنج کیلومتر باهاشون فاصله دارم البته تا اخر دو باید خونه رو تخلیه کنم اینقد اعصابم خورده کا نگو همش گریه میکنم داغون شدم این چند روزه باردارم هستم تقریبا دوهفته دیگه بچم به دنیا میاد خیلی کلافه ام دارم دیونه میشم دارم ازشون دور میشم مامانم امشب گفت دیشب بابا داشت گریه میکرد که میخوای بری بیشتر داغون شدم شما بودید میکردید این کار رو
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخه میدونید خانواده ام خیلی به خودم و شوهرم وابسته ان پنج کیلومتر فاصله میشه ولی میشه یه شهر بالا تر ولی چون از محل بومی خودمون دور میشم ناراحتم از اینکه مامان و بابام تنهان
عزیزم خیلی حرفتون عجیب بود آخه ۵ کیلومتر که خیلی کمه!!! با ماشین ۱۰ دیقه راهه. اینقدر فاصله خیلیم بهتره از قدیم گفتن دوری و دوستی تازه شما خیلی دورم نیستین که. به عدم وابستگی و زندگی مستقلتون کمک میکنه.