2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 41 پست
خوش به حالت ایقد اراده  ی قوی داری خوشم اومد دمت گرم میشه رژیم چاقیتبرنامشو برام بفرسی ممنون ...

فدایی داری...........................................................اما عزیزم برنامه ندارم....................................................خودم میخوردم فقط............................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی دیگه بهش اضافه نمیکردی؟  مزه ش یه جوریه اخه

سلام.........................................نه عزیزم اضافه نکردم.....................................................برا خوردنش  اولا چشام رو می بستم و قورتش میدادم ولی بعدش عاشق   مزه اش شدم...................................عادت میکنی به خوردنش.......................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
عزیزی  به هر حال دمت گرم انشالله همیشه سرزنده و جوون و ناز بمونی

قربونت..........................................................................همچنین شما دوست عزیز.........................................  

چ کنیم چ بخوریم اشتهاهم ندارم چن روزه دارم اینترامیل میخورم اون خوبه بدون برگشته 

من قرص بهم نمیسازه میخوام از امروز حتی خیارم با نون بخورم 😂

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
شکر نه.................................................................شکر خوب نیست اصلا............ ...

با آب قورتش میدم میگم شکر شاید چاق کنه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
من قرص بهم نمیسازه میخوام از امروز حتی خیارم با نون بخورم 😂

قرص نیس پودر ویتامینس 

ی نوع شیرخشکه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
فقط بخور 😍 کاری به هیچی نداشته باش جز اینکه مواد کم کالری رو بشناسی زیاد نخوری الکی حجم معده و ا ...

مبخوام از این به بعد خیارم با نون بخورم  هر چی دیدم با نون حتی هندونه اینام😂

قرص نیس پودر ویتامینس  ی نوع شیرخشکه

ععع چه خوب طبعش گرمه؟اگه اره من جوش میزنم با اونجور چیا😔راستی قیمتش چنده 

ععع چه خوب طبعش گرمه؟اگه اره من جوش میزنم با اونجور چیا😔راستی قیمتش چنده 

بخور جوشو ولش ویتامین داره کلسیم داره

۶۵ تومن 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
بخور جوشو ولش ویتامین داره کلسیم داره ۶۵ تومن 

مرسی فدات نه جوششش بزنم اعصابم خراب میشه 😔جاش میمونه

مرسی فدات نه جوششش بزنم اعصابم خراب میشه 😔جاش میمونه

خو بخور جوش شاید نزنی

زدی هم‌ماسک بزن

تخم مرغ

زرد چوبه