2777
2789
عنوان

چاق شدن

190 بازدید | 41 پست

خانوما بیاین بگین چی بخورم چاق شم صورتم تپل شه تورو خدا بگین کی از جوانه گندم و ماست بعد غذا نتیجه دیده 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

من نتیجه دیدم.....................................................بعد از دوماه خوردن..................................................یه خورده تپل شده صورتم.........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
من نتیجه دیدم.....................................................بعد از دوماه خوردن................ ...

خداروشکر هم بعد ناهار هم شام میخوری با فاصله چقدری

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از لاغری واقعا خسته شدم 😔😭

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
خداروشکر هم بعد ناهار هم شام میخوری با فاصله چقدری

اره بعد نهار و شام میخوردم..................................15 دقیقه بعد خوردن غذا.......................بیشتر همراه ماست..........................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
من از لاغری واقعا خسته شدم 😔😭

منم 😔

اره بعد نهار و شام میخوردم..................................15 دقیقه بعد خوردن غذا.................. ...

فدات به نظرت شکر قاطیش کنم 

مولتی ویتامین پریناتال  خارجی بخور بعد نهار

جوش نزنم؟آخه قرص خوردم یه مدت جوشزدم

فعلا فقط تمرکزت رو بذار رو خوردن به نوبت و بطور یکسان همه جای بدنت پر میشه من نمیخوام صورتم چاق شه ...

ای جانم پس منم پر خوری کنم 😂😂

آفرین به این اراده  من چند بار به سختی خوردم به نظرم  طعم خوشایندی نداره

قربونت................................اینقدر خوردم دیگه مزه اش برام عادی شده........................................البته من خودم جوانه گندم درست میکنم برا خودم یکبار هم از بیرون نخریدم .............................................................

منم 😔

چ کنیم چ بخوریم اشتهاهم ندارم

چن روزه دارم اینترامیل میخورم اون خوبه بدون برگشته 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
فدات به نظرت شکر قاطیش کنم 

شکر نه.................................................................شکر خوب نیست اصلا..................................................بعد از چندبار خوردن عادی میشه برات.............برا خوردنش مثل من چشات رو ببند قورتش بده................................................