من نتیجه دیدم.....................................................بعد از دوماه خوردن..................................................یه خورده تپل شده صورتم.........................
خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خداروشکر هم بعد ناهار هم شام میخوری با فاصله چقدری
اره بعد نهار و شام میخوردم..................................15 دقیقه بعد خوردن غذا.......................بیشتر همراه ماست..........................................
خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
شکر نه.................................................................شکر خوب نیست اصلا..................................................بعد از چندبار خوردن عادی میشه برات.............برا خوردنش مثل من چشات رو ببند قورتش بده................................................