bhztah مدیر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان چاق شدن | مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 41 پست خانوما بیاین بگین چی بخورم چاق شم صورتم تپل شه تورو خدا بگین کی از جوانه گندم و ماست بعد غذا نتیجه دیده الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/02/04 | 18:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 خو بخور جوش شاید نزنی زدی همماسک بزن تخم مرغ زرد چوبه فدات شم پس میخرم از داروخونه دیگه درسته؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25635 فدات شم پس میخرم از داروخونه دیگه درسته؟ خدانکنهاره فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
کاملیااا عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7575 مبخوام از این به بعد خیارم با نون بخورم هر چی دیدم با نون حتی هندونه اینام😂 خیار کلا نخور😅کالریش صفرهولی هندونه اینا رو به هوای خوردن نون بیشتر بخورآش رشته،شله زرد،حلیمآجیل مغزیجات،ماکارونی،پیتزا،ساندویچ،ذرت مکزیکی،ویفرکیک و کلوچه و ... زیاد بخور نتیجه شو ببین کیف کن تاریخ عضویتم😅😅
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 خیار کلا نخور😅کالریش صفره ولی هندونه اینا رو به هوای خوردن نون بیشتر بخور آش رشته،شله زرد،حلیم آ ... مرسی عزیزم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
کاملیااا عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 7575 مرسی عزیزم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی فدات عزیزدلمشماهم همینطور دوست عزیز تاریخ عضویتم😅😅
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 فدات عزیزدلم شماهم همینطور دوست عزیز عزیزی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
گلدونه_طلاقدیم عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 6890 جوش نزنم؟آخه قرص خوردم یه مدت جوشزدم جوش ؟؟؟ پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 جوش ؟؟؟ اره الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
گلدونه_طلاقدیم عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 6890 اره استرس مانع چاق شدن میشه خب پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 استرس مانع چاق شدن میشه خب جوش صورت گفتم عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
گلدونه_طلاقدیم عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 6890 جوش صورت گفتم عزیزم والا منکه مشکلی ندارمنمیدونم پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 والا منکه مشکلی ندارمنمیدونم فدات الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین