2777
2789
عنوان

لانه گزینی

460 بازدید | 59 پست

سلام دوستان خواهشا بیاین

خونریزی لانه گزینی

برای من ابکیه و تیره و کم  بدون لخته اولش لکه بود ممکنه این مدلم خونریزی لانه گزینی باشه؟؟

احساس تهوع هم دارم

تورم و درد سینه داشتم ولی امشب دردش خیلی  کم  شده

خیییییلی حساسسس شدم سر چرتو پرت میخوام گریه کنم الان ۲ روزه

بخاطر کثیف شدن فرش میخواستم بششینم فریاد بزنم گریه کنم😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موعدت کیه

من نامنظمه پریودم چون در اقدام بودم الان اقدام ۴ بودم

با پرژسترون منظم میکرد دکترم ک اک حامله بودم نگه داره

اگ ن پری شم

قرصشو ک مصرف میکردم اخراش لکه میوفتادم یا بعد قطعش سرریع پریود میشدمو و خون غلیظ

ماه پیش ۴شدم

داروم ۴روز پیش تموم شد ولی نشدم تا  اینکه امشب این اتفاق افتاد

دکترمم عوص کردم گفت از ماه بعد دوفاستون بخورم ن پرژسترون.

هیچ مشکلیم ندارم

میشه پاسخی ک ب یکی از دوستان در رابطه با موعودم دادم رو بخونین  شما دو روز چی بودین؟؟

ببین خوشگلم. منم خیلی نامنظم بودم. حاله روحیه خوبیم نداشتم. خیلی تحقیقو اینا کردم. اصلا نمیدونستم تخمک گزاری کی هستو اینا. خلاصه هی چیزای گرم خوردمو رفتم پیاده روی سریعو دویدنو اینا. ۳ ماه اقدام بودم اما نشد. دیگه نذر و نیازو دعاو این حرفا. ماه سوم پریدم عقب افتاد. بیبی چک بعد از یک ساعت هاله افتاد کلی زوق کردم. ۲ روز بعد پر پری شدم. خلاصه دوباره اقدام کردم. ماه چهارم. دو سه روزی که از پر پری گزشت رفتم دستشویی ببخشید یه چیزی ازم چکید. قهوه ای و ابکی بود. گفتم وای تموم شد. خلاصه لباس زیرمو هی نگاه میکردم. مثلا در طوله روز شاسد ۳ ۴ قطره میومد. قهوه ای و توش رگه قهوه ای بود. خلاصه ۲ روز ادامه داشت و قطع شد و سفید شد و باردار بودم

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
ببین خوشگلم. منم خیلی نامنظم بودم. حاله روحیه خوبیم نداشتم. خیلی تحقیقو اینا کردم. اصلا نمیدونستم تخ ...

دقییییقا برای منم ابکی و قهوه ای نوار بهداشتیم انگاری اب رنگ ریختی

بعدم حس کردم چشمام برق میزنه. پوستم شفاف شده. کم کم سینه هام درد گرفت و اشتهام ۳ برابر شد

من سینه هام درد میکرد نوکش و خودش متورم شده بود و احساس سنگینی میکردم شاید هرگزاین حس سنگینشو نداشتم بعدش امشب دردش  خیلی کم شده ولی همچنان متورمه

من سینه هام درد میکرد نوکش و خودش متورم شده بود و احساس سنگینی میکردم شاید هرگزاین حس سنگینشو نداشتم ...

ببین خوشگلم فکر میکنم نینی داری. اما خدایی ناکرده اگرم نباشه. ماهه بعد مساد. چون بدنت آماده ی آماده شده. این تغییرات نشونه ی امادگی پذیرشه نینیه. چون ماه قبلش هم من خیلی شبیهه ماهه بارداریم بودم

ببین خوشگلم فکر میکنم نینی داری. اما خدایی ناکرده اگرم نباشه. ماهه بعد مساد. چون بدنت آماده ی آماده ...

اما چون میگی لکه من حس میکنم نینی داری