2777
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 59 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین خوشگلم. منم خیلی نامنظم بودم. حاله روحیه خوبیم نداشتم. خیلی تحقیقو اینا کردم. اصلا نمیدونستم تخ ...

رااااسی  شما گفتی ک قطره ازتون چکید

ولی ن من رفتم دستشویی خون ابه ک میگم ریخت ازم 

دقققیق مث روز اخر پریودی و بعد قطع شده الان نوارم یکم قهوه ایه

عزیزم ببین لک لانه گزینی دو روز قبل پری نمیاد معمولا یه هفته قبلشه

ولی تو اقدام احتمال همه چیز هس خب تو هم یه بیبی چک بزن ببین چخبره من همین لکی ک میگی رو دیشب دیدم در صورتی ک موعدم امشبه یه هفته قبلم لخته دیدم 

الانم بیبی چکم یه ممفی هیز افتاده منم اذر ماه باردارشده بودم حالت تهوع درد رحم ک هی میگفتم الان میشم ولی هیچ خبری نبود جز ترشح  تا ازمایش دادم و بتام مثبت شد ولی چپن دوروز قبل موعدم بود و بتام کم بود دوباره باس دوروز بعد تکرارش میکردم ک تکرار کردم و بتام خیلی بالا نرف و همون روزش خونریزی افتادم و سقط شد و وقتی بوم افتاد دیدمش🥺 

الان این ماهم علایم بارداری قبلیمو داشتم حتی بیشتر تا اینکه یه هفته قبل لک دیدم تا الان دیروز دم افطار مشغول اشپزی بودم ک یه ترشح قهوه ای اومد برام بعدشم دیگ هیچی جز ترشح ابکی سفید نیومد تا الان ک‌بیبی زدم یه منفی هیز افتاد😂

عجله نکن 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
نینی داری خوشگله. مبارکه

عزیزم امید الکی نده یه وقت پری بشه چی😬 میخوره تو برجکش بدجور🥺

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
عزیزم ببین لک لانه گزینی دو روز قبل پری نمیاد معمولا یه هفته قبلشه  ولی تو اقدام احتمال همه چی ...

امروز ک از خواب پاشدم دسشویی رفتم لخته بزرگ اول اومد این یعنی چی؟؟خونریزیممم دیگ پریودیه

ن نمیخوره بابا

من ک پری تازه اومد🥺دیروز لک و ترشح اومد الانم پری😬😂

امروز ک از خواب پاشدم دسشویی رفتم لخته بزرگ اول اومد این یعنی چی؟؟خونریزیممم دیگ پریودیه

پریود شدی مث من😬

برای منم دقیقا الان رفتم سرویس دیدم لخته اومد و خون 

خب همون پریه

اره

انشالله ماه بعد🤗❤️

عزیزم ببین لک لانه گزینی دو روز قبل پری نمیاد معمولا یه هفته قبلشه  ولی تو اقدام احتمال همه چی ...

دیروز ما رفته بودیم قایق سواری بعد خواستم سوار قایق شم بدجور سوار شدم خیلی ب رحمم فشار اومد و دردم گرفت امکانش این نیست که بخاطر اون باشه این خونریزی و اینکه تو ماشین سوار شدم خیلی تکون تکون میخورد اینا باعث این اتفاق نمیشه؟؟؟ چون قبلش اینجوری نبودم فکر می کنم بعدش بلکه افتادم و الان لخت دیدم و پریودی شد

حتما خبرم کن خوشگلم

دیروز ما رفته بودیم قایق سواری بعد خواستم سوار قایق شم بدجور سوار شدم خیلی ب رحمم فشار اومد و دردم گرفت امکانش این نیست که بخاطر اون باشه این خونریزی و اینکه تو ماشین سوار شدم خیلی تکون تکون میخورد اینا باعث این اتفاق نمیشه؟؟؟ چون قبلش اینجوری نبودم فکر می کنم بعدش بلکه افتادم و الان لخت دیدم و پریودی شد