2777
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 59 پست
نینی داری خوشگله. مبارکه

میدونی چقدر گریه کردم

رفته بودیم بیرون سوار ماشین ک میشم کلا همین ۳_۴روزه کمی کمرم درد میگرفت بخاطر همون میترسیدم ب همسرم هی میگم دست انداز رو اروم برو بعد سوار قایق شدیم میخواستم سوار شم بلند بود خیلی بد پامو جمع کردم ب رحمم فشار اومد دردم گرفت بعد اومدیم خونه دیدم لک شدم و گریه کردم 

با همسرمم بحثم شد😂😂😂منم ک حساس شدم و عصبی فک کن سر فرش چقدر گریه کردم 

از ساعت ۶ گریه کردمورفتم اتاق خوابیدم ساعت ۱۲ ونیم پاشدم😂🤷🏻‍♀️چی بگم فردا انشالله مشخص میشه تکلیف چیه

میدونی چقدر گریه کردم رفته بودیم بیرون سوار ماشین ک میشم کلا همین ۳_۴روزه کمی کمرم درد میگرفت بخاطر ...

اقا حتما حتما به من خبر بده. خیلی واسم مهمه

اتفاقا منم دقیقا خیلی حساس شده بودم. هی گسر میدادم. میترسیدم راه برم و تکون بوخورم. ان شاءالله که خیره. اما مراقبه خودت باش این چند روز تا سفت بشه جای بچه

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اما چون میگی لکه من حس میکنم نینی داری

احساس ریزش رحم ندارم همیشه احساس پریودیم جوری بود انگاری داره کنده میشه و اینا 

ولی رحمم الان ۱۰ روزی هست ک فقط سمت راستم هی بلوم بلوم میزنه و گاهی میزنه ب پهلوهام و تخمدانم ومیگن ک رحم داره جا باز میکنه اصلا شبیه پریودی نیست اوضام

احساس ریزش رحم ندارم همیشه احساس پریودیم جوری بود انگاری داره کنده میشه و اینا  ولی رحمم الان ...

اقا اقا اقا دقیقا دقیقا طرفه راستم درد میکرد. فکر کنم بچت پسره. وای میارکه

اقا حتما حتما به من خبر بده. خیلی واسم مهمه اتفاقا منم دقیقا خیلی حساس شده بودم. هی گسر میدادم. میت ...

جووون جوون جوننن خیلی خوشحال شدم ازینکه باهاتون اشنا شدم کاش میشد بیشتر اشنا میشدیم💖💖💖حتما خبرت میکنم فردا اگ خون نشد یعنی لانه گزینی دیگ

راااسی چقدر طول کشید برای شما؟؟

جووون جوون جوننن خیلی خوشحال شدم ازینکه باهاتون اشنا شدم کاش میشد بیشتر اشنا میشدیم💖💖💖حتما خبرت م ...

عزیزه دلم. درخواست دوستی میدم گه همو گم نکنیم

چی چقدر طول کشید عزیزم ؟

اقا اقا اقا دقیقا دقیقا طرفه راستم درد میکرد. فکر کنم بچت پسره. وای میارکه

من عااااااشق پسررم و از خدا میخواستم بزارم اسمشو ارسلان

راسی ۵شنبه رفتم جعبه کادو خریدم پوشال خریدم توش کفشای پسر نازمو بزارم و بی بی چک ک ۱شنبه یعنی ۵اردیبهشت تولدمه همسرمو سوپرایز کنم برای بارداری 

من عااااااشق پسررم و از خدا میخواستم بزارم اسمشو ارسلان راسی ۵شنبه رفتم جعبه کادو خریدم پوشال خر ...

اخی . جونم . ان شاءالله که خیره گلم. چقدر نازی تو 🌷🌷🌷😙