2777
2789
عنوان

لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 59 پست
دیروز ما رفته بودیم قایق سواری بعد خواستم سوار قایق شم بدجور سوار شدم خیلی ب رحمم فشار اومد و دردم گ ...

نه گلم پریودته 

اگه بچه باشه هیچوقت ب این نون و ماستا چیزیش نمیشه ننرس

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم

سلام گلم. وای چقدر جالب که تو اینقدر شبیهه منه جریانت. ماهه بعد نینیت میاد یعنی شک نکن. همه ی مواردت شبیهه منه. تمامش .

ماهه دیگه بارداری شک نکن خوشگلم. اصلا نگران نباش. بدنت کاملا اماده شده دیگه. اینا تمامش نشونس

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
 دیروز ما رفته بودیم قایق سواری بعد خواستم سوار قایق شم بدجور سوار شدم خیلی ب رحمم فشار اومد و ...

اتفاقا منم سری اول فکر کردم از پله رفتم بالا و پایینو کار کردم بچه رفته و خیلی ناراحت بودم. سریع رفتم سونو داخلی گفت هیچ بچه ای نبوده . ماهه بعدش اومد. داره ناز میکنه جیگر طلا ماهه دیگه میادش خوشگله

رااااسی  شما گفتی ک قطره ازتون چکید ولی ن من رفتم دستشویی خون ابه ک میگم ریخت ازم  دقققی ...

ببخشید گلم من خابم برد. عزیزم همه چیزت عینه ماله من شده. ماهه دیگه بارداری. بدنت کاملا اماده شده

ببخشید گلم من خابم برد. عزیزم همه چیزت عینه ماله من شده. ماهه دیگه بارداری. بدنت کاملا اماده شده

خیلی ممنونم عزیز دلم❤❤❤❤انشالله بزودی زود خبرشو بهت حتماااا میدم💗💗💗💗

خیلی ممنونم عزیز دلم❤❤❤❤انشالله بزودی زود خبرشو بهت حتماااا میدم💗💗💗💗

ان شاءالله گلم. خیالت راحته راحته راحت. الهی شکر که بدنت سالمه فقط باید آماده میشده. ان شاءالله ۱۰ ماهه دیگه پسره نازو توپولیتو به بقل میگیری

سلام گلم. وای چقدر جالب که تو اینقدر شبیهه منه جریانت. ماهه بعد نینیت میاد یعنی شک نکن. همه ی مواردت ...

علایم پری و بارداری مث همه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
علایم پری و بارداری مث همه

اره خیلی شبیهن عزیزم. به قدری که کاملا اشتباه گرفته میشن مخصوصا اگر جز خانومایی باشی گه لکه ی لانه گزینی ببینی.

اره خیلی شبیهن عزیزم. به قدری که کاملا اشتباه گرفته میشن مخصوصا اگر جز خانومایی باشی گه لکه ی لانه گ ...

والا من بک هفته پیش لک‌دیدم ولی لانه گزینی نبود 

مث اینکه عفونت بوده😅

عجب بساطی دارن این خانوم ها پس

والا😂

اتفاقا منم سری اول فکر کردم از پله رفتم بالا و پایینو کار کردم بچه رفته و خیلی ناراحت بودم. سریع رفت ...

میگما با اینکه پریود شدم

سینه هام خیلی متورم و تغییرش 

نرفته همیشه پریود ک میشدم دیگ درد سینه و تورمش از بین میرفت ولی ن تغییر نکرده.

و اینکه  بازم اون بلوم بلوم سمت راست رحمم میزنه😂😂😂اصلا این اقدام جالب بود

میگما با اینکه پریود شدم سینه هام خیلی متورم و تغییرش  نرفته همیشه پریود ک میشدم دیگ درد سینه ...

سلام عزیزم.‌ میگم که بهت خوشگلم. بدنت کاملا آماده شده. دقیقا مثله منه علائمت. هورمون ها و بدنت کاملا آماده ی باردازی هستند