2777
2789
سعی کنید سردیجات رو حذف کنیدشکمتون رو با روغن سیاه دانه و سشوار چرب کنید.آجر خام رو رو بخاری بذارید ...

آره حتما چرب میکنم میبندم.......گفت 8 هفته دیگه دوباره برو سونو...............زنجبیل هم خریدم تو چای بخورم

خودت باش...مگه خودت چشه؟

آره حتما چرب میکنم میبندم.......گفت 8 هفته دیگه دوباره برو سونو...............زنجبیل هم خریدم تو چای ...

خوبه اینجوری

انشالله اینبار بری مشکلی نداشته باشی

خدایا شکرت. بچه هام همه زندگی و امید منو باباشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما چکار کردید برا فیبرومتون؟ بهتر شدید؟

سلام دوستم والا همون 8 هفته رفتم سونو و آزمایش اندازش همون بود ولی تیرویید و قندم بهتر شده بود رژیم گرفتم

خودت باش...مگه خودت چشه؟

سلام عزیزم اصلا به فیبروم نتیجه نداد من کلی وقت گذاشتم و حتی سه هفته هم سیاهدانه با عسل خوردم و بادک ...

اشتباه شما این بود شکمتونو سیاه دانه چرب میکردید چون روغن سیاهدانه باعث بزرگ شدن فیبروم یا اندومتریوز میشه

خداوندا همان ده که آن به
بله عزیزم، مادرم حتی تاریخ عملشم مشخص شده بود، دوهفته دود گیاه خرگوشک داد و بطورمعجزه آسایی درمان شد ...

عزمزم ممنون میشم طریقه انجام دود گیاه خرگوشک رو بهم بگید خیلی استرس دارم فیبروم ۷ سانتی دارم و از عمل بی نهایت میترسم