2789
عنوان

سردی رابطه

485 بازدید | 24 پست

سلام خانوما

صبحتون بخیر

من ۶ ساله با یه نفر در ارتباطم.خیلی همدیگه رو دوست داریم.تو این مدت بیشتر از چیزی که فکرشو کنین سختی کشیدیم.به خاطر شرایط من و اینکه خانوادم حساسیت زیادی به خرج میدن فقط یک بار همو از نزدیک دیدیم.خواستگاری هم کردن بابام اجازه نداد گفت باید دخترم درسش تموم بشه بعد.منتظریم سه ماه دیگه من تموم بشم و بیان خواستگاری.

ما هرروز یکی دو ساعت ویدئوکال می گرفتیم.به خاطر درس من یکم کمتر شده بود ولی چند وقته خیلی کم حرف میزنیم در حد نیم ساعت.حس میکنم تمایلی به تماس نشون نمیده.احساس میکنم پکره ولی چیزی بهم نمیگه.منم خیلی دلتنگش میشم تا حالا پیش نیومده یه روز باهاش حرف نزنم

دیشب در این مورد با دوستم صحبت کردم اونم بهش پیام داد.دوستم بهش گفته بود حس میکنم با فاطمه دعوات شده یه جوری شدین قبلا شنگول تر بودین و این حرفا.آقا هم اول چیزی نگفته بعدش گفته که از این شرایط خسته شدم.۶ ساله پیشرفتی تو رابطمون نداشتیم.دلم تنگ شده و نمیتونم بیام ببینمش‌.هرروز حرف میزنیم و سلام چطوری خسته نباشید میگیم به هم حدفامون تو همین خلاصه شده.تا کی باید اینجوری باشیم تا کی باید بیدار باشم و کنارم نباشه. دچار روزمرگی شدم باهاش.فشار همه چیز رومه.کارام شلوغه از خانوادم دورم از فاطمه دورم و همین بیشتر عذابم میده خدا میدونه بیشتر از هرکسی دوسش دارم و تنها کسیه که همه جوره درکم میکنه

به دوستمم گفته بود به فاطمه هیچی نگو نمیخوام فکرای ناجور کنه فکر کنه ازش خسته شدم یا برام تکراری شده.نمیخوام نگران حال من باشه و فقط میخوام رو درسش تمرکز کنه

به نظرتون چیکار کنم که رابطمون از روزمرگی در بیاد؟چجوری خلاقیت به خرج بدم که احساس روزمرگی نکنه؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

ضمنا مطمئنم این شرایط به خاطر حضور شخص دیگه ای نیس

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

همه چی به کنار، فقط دوستتو دخالت نده بینتون، ممکنه یهویی عروسیشون دعوت شی

نمگم همه اینجورن ولی واقعا خیلی بوده اینجوری

یکی از دوستامم اینجوری شد تا چند سال افسردگی گرفته بود

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گذشته از همه چی چرا دوستت باید شماره عشقتو داشته باشه 😒😐

چون دوستم نامزد پسر خالشه

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
همه چی به کنار، فقط دوستتو دخالت نده بینتون، ممکنه یهویی عروسیشون دعوت شی نمگم همه اینجورن ولی واقع ...

دوستم نامزد داره از این بابت خیالم راحته

فقط یک بار تو شیش سال همدیگه رو از نزدیک دیدین؟ همین که تو این شیش سال این رابطه از راه دور گرم موند ...

همه همینو میگن  
واسه همین نمیخوام سرد بشه

دوستم نامزد داره از این بابت خیالم راحته

دوست خالمم بچه داشت خودش رو میچسبوند به شوهر خالم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
همه چی به کنار، فقط دوستتو دخالت نده بینتون، ممکنه یهویی عروسیشون دعوت شی نمگم همه اینجورن ولی واقع ...

من یه مدت هرچی دوست پسر داشتم دوستم میگفت کیشه شمارشو بذی مزاحممو رد کنه یا هر دفعه یه زری میزد ماشااللهباهمسون رفیق شد اینم بگما باهاشون کات میکردم بلاخره دو طرف عوضی بودن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دوست خالمم بچه داشت خودش رو میچسبوند به شوهر خالم

شوهر خالت الکی پا داد

به نظرم واسه تنوع یکم برقص واسش ،اخه میدونی اقایون چند سال بایکی باشن زیر دلشون میزنه گول دوست دارنو ...

بلد نیسم برقصم

نه اینجوری نیس

من یه مدت هرچی دوست پسر داشتم دوستم میگفت کیشه شمارشو بذی مزاحممو رد کنه یا هر دفعه یه زری میزد ماشا ...

واقعا دوستای خوب هم پیدا میشن که به دوست پسر یا شوهر کسی چشم نداشته باشن ولی واقعا به من ثابت شده که بین رابطه دو نفر هیچکس نباید بیاد که حتی بخاد مشکلاتشون رو‌هم حل کنه

دوست خالم هی خودشو میچسبونه به شوهر خالم با اینکه دوستش بچه هم داره!

خالم گف چند بار چیزی نگفتم بهش ، تا یه روز زنگ خونمونو زده اومده گفته وااای محمد(شوهر خالم) کجاااااس، خالم بهش گفته محمد خوابه ، دوست خالم خواسته بره تو اتاقشون شوهر خالمو بیدار کنه😐

شوهر خالت الکی پا داد

کی گفته پا داده؟