2777
2789
عنوان

سردی رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 24 پست
کی گفته پا داده؟

اگه یه مرد یا زن یکیشون نخوان هیچ رابطه ای بینشون شکل نمیگیره

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
اگه یه مرد یا زن یکیشون نخوان هیچ رابطه ای بینشون شکل نمیگیره

ک گفت رابطه ای شکل گرفته😐😐😐

گفتم خودشو چسبونده(یعنی هی سعی کرده اطرافش باشه)

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ک گفت رابطه ای شکل گرفته😐😐😐 گفتم خودشو چسبونده(یعنی هی سعی کرده اطرافش باشه)

شوهر خالت باید دهنشو سرویس میکرد :/

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
شوهر خالت باید دهنشو سرویس میکرد :/

زنه شوهر داره، جلوی شوهرش اینجوری کرد، شوهر خالمم بی محلی کرد

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
زنه شوهر داره، جلوی شوهرش اینجوری کرد، شوهر خالمم بی محلی کرد

چه شوهر بی غیرتی

توتل ویدئوبگیر ازخودت شکلک درار

برقص فیلم بگیر براش بفرست

آهنگ بخون براش 

ازش بخواه آهنگ بخونه برات

متنای عاشقونه بفرست براش

کلیپ عکس خودتوواونوبزارکنارهم درست کن

کارتپستال اینترنتی بفرست براش

خاطراتت تعریف کن براش

اتفاقای روزمره روتعریف کن

ازاون بخواه برات تعریف کنه

هرعکسی ازخودش فرستادکلی نازش بده

ازایندتون صحبت کنی فرض کنیدبچه داریدتوچتتون حرفای بچگونه بزن مثلاجای دخترت یاپسرتونی

وخیلی کارای دیگه

واقعا دوستای خوب هم پیدا میشن که به دوست پسر یا شوهر کسی چشم نداشته باشن ولی واقعا به من ثابت شده که ...

من جای خالت بودم میزدمش پرو

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
توتل ویدئوبگیر ازخودت شکلک درار برقص فیلم بگیر براش بفرست آهنگ بخون براش  ازش بخواه آهنگ بخو ...

مرسی بابت پیشنهاداتت عزیزم

هرچند اکثرشون رو انجام دادم

موارد زیادی به ذهنم نمیاد اونم اینقدر جدید که تو ۶سال به ذهن خودتون نرسیده باشه😁

ولی دعا میکنم خیلی زود به هم برسید و از روزمرگی دربیایید بعدش شروع عشق بازی واقعی رو تجربه کنید که هر ثانیه اش خاطره است

منم با عشقم ازدواج کردم منتها ما فقط ۵ماه دوست بودیم 

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

موارد زیادی به ذهنم نمیاد اونم اینقدر جدید که تو ۶سال به ذهن خودتون نرسیده باشه😁 ولی دعا میکنم خیل ...

مرسی عزیزم

خوشبخت بشین❤