2777
2789
عنوان

چرا اینقدر پول برای ما مهمه

468 بازدید | 43 پست

آقایون چقدر آیتم دارن برای انتخاب همسر آیندشون

اندازه مو،رنگ چشم،رنگ مو ،رنگ پوست،قد،وزن،سایز، و جدیدا شاغل بودن،مدل لب و خیلی چیزای دیگه،،...

ما هم برای ظاهر همسر آیندمون آیتم داریم ولی تا یه خواستگار پولدار با ماشین شاسی بلند میاد برامون

تمام خواسته هایی که برای ظاهر طرف داشتیم فراموشمون میشه (این  اتفاق چند روز پیش برای یکی از دخترهای فامیل افتاد)

یعنی ما خانما فقط پول برامون مهمه؟؟؟

البته استثنا همه جا هست

بعد ده سال هنوز عاشق شوهرمم مثل روز اول

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تو این دنیا حرف اول و پول میزنه 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

چون پول چیز خیلی مهم و خوبیه

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

چونکه با پول میشه بقیشم ساخت

واقع بین باشیم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...