2777
2789
عنوان

چرا اینقدر پول برای ما مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون ناخودآگاه این رو حس میکنیم که پول حامی خوبيه برامون و مرد پولدار حامی بهتریه

قدیم تر ها که امنیت کم بود، مرد هیکلی حامی مناسبی محسوب میشد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
واقعا اینا آیتم مرداس؟من مطمعنم بابام رنگ  چشم و مو مامانمو بعد سی سال اشتباه میگه

خدا نکشتت😃😃

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بیشتر موقع ها بله چون تمام چیزهای دنیا رو با پول میشه به دست اورد حتی قیافه طرف اگه به دلت نباشه پول میدی به جراحان محترم میکوبند از اول به دلت میسازنش😎😎😎

ما همانیم که به دریا حکم طوفان میدهیم🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️

نباید معیار اصلیت باشه ولی خیلی مهمه.اتفاقا نمیدونم چرا بعضیا میگن پول لعنتی پول کثیف اتفاقا پول خیلیم شیرین و عالیه😋😂😍

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

بستگی به شرایط دختر تو خانواده اش داره

بعضیا کلا به دختر نون نمیدن طرز فکرشون اینه شوهرت واست میخره!!!!برای همین تنها ملاکشون پوله

دوست من شاغل حسابش پر پول میگفت فلان ساعت رو دیدم خیلی قشنگ بود میگم خب بخر میگه نه گرونه از اوناییه که باید شوهر بخرع

چون پول نباشه مدل لب و دهن به داد شکم گرسنه و حسرتت نمیرسه ، همون پول نباشه حتی آب هم برای خوردن نداری غذا برای خوردن نداری 

همون پول نباشه خونه نداشته باشی آواره خونه های مستاجری هستی